maanantai 29. elokuuta 2016

Roskakuormasta pelastettu pikkupöytä

Ystäväni toi jo viime kesänä roskakuormasta pelastamansa pikkupöydän meille. 


Oli tarkoitus maalata se hänen kesälomalla, mutta vuoden se otti. Nyt asian vireillepanoa nopeutti se, että voitin kevällä eräässä arvonnassa 10 litraa vapaavalintaisia maaleja. Mikä tuuri!! Kaikkea kivaa pikkuturhuuksia on ihana voittaa, mutta tämmöiset oikeasti tarpeeseen tulevat on jotain vielä parempaa :)! 


Pöytä oli alunperin ajateltu Emmille (vai muistanko väärin), mutta neidin huone on jo täynnä kaikkea muuta, joten vohkin pöydän itselleni "työpöydäksi". Tarkemmin ehkä kuitenkin vain läppärinsäilytys pöydäksi - siitä kone on helppo napata sohvalle mukaan ;) Tai jos joku pikainen tarve koneenkäytölle, niin hoituu tuossakin. Ennen tätä kone majaili tuolla ruokapöydällämme, ja olin jo tovin ehtinyt haikailla sille jotain muuta paikkaa.


Pöydän olin ensin ajatellut meidän makkariin, mutta siellä se näytti ihan hassulta ison sängyn vieressä. Onneksi paikka löytyi muualtakin, kun vähän järkkäili. Tarvitaan kyllä oikeasti isompi talo meille, jotta kaikki haluamani huonekalut mahtuisi tupaan :D

Söpön pöydän kaveriksi löytyi mökkireissulla kirpparilta kiva pikkujakkara. Kuin tehty toisilleen.

Nyt vielä mietin josko vetimet joutaisi vaihtoon. Aluksi olin siitä varma, enää en niinkään. Ja haaveissa myös laittaa lasin alle valokuvia, mutta saa nähdä tuleeko sitä ikinä toteutettua.

6 kommenttia:

 1. Wau, mikä kaunotar siitä tuli!
  Ja tuo lasi tekee siitä mukavan modernin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Onneksi lasi oli pöydässä valmiiksi, itse tuskin olisi sitä tullut siihen hankittua :)

   Poista
 2. Tulipas pöydästä hieno! Ja tuo jakkara todella sopii hyvin pöydän kaveriksi. :)

  VastaaPoista
 3. Vitsi miten upea tuunaus! Itsekin olen ihastunut vanhoihin huonekaluihin mutta tarvitsisi silmää, että mitä kaikkea vähän rähjäisemmistäkin tapauksista voi saada aikaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla "hyviä" ideoita ja haaveita riittäisi mutta toteutuksen kanssa sitten vähän niin ja näin :D

   Poista