keskiviikko 17. elokuuta 2016

Viikko 30 ja 31

Uijiu, kesä alkaa lähentyä loppuaan, ja vaikka vahvasti olenkin sitä mieltä että kesää vielä eletään niin kyllähän sen nurkan takana vaanivan syksyn jo huomaa. Mutta ei se mitään, syksyllä on luvassa uutta jännää ja toisaalta sitä jo kovasti odottaa. Mutta vielä siis eletään kesää, etenkin näissä kahdessa männäviikossa. 

Villellä alkoi kesäloma joten tuli yhdeksi yöksi mökille meidän kanssa ennenkuin lähti hoitelemaan muita juttuja. Äiti oli myös lähtenyt mökiltä yhdeksi yöksi pois, mutta onneksi Jenna-ystäväiseni tuli meidän kanssa mökille niin en joutunut viettämään siellä yötä yksin lasten kanssa :D Sattuikin niin ihanat ilmat että päästiin kunnolla puljaamaan järveen ja pistettiinpä pystyyn pieni vesisotakin. Jenna oli mökillä pari yötä ja meki Emmin kanssa lähdettiin torstaina - Aatu halusi jäädä sinne mummon ja papan kanssa. Torstaina oli vähän kiire kotiin jo senkin takia että halusin päästä penkomaan Anttilan loppuunmyyntiä, mutta eipä siellä kummosta sitten ollutkaan. Tosin, silti onnistuin tyhjentämään sinne tilini, vaikka olin ostavinani vain muutamia voiteita yms perusjuttuja. Vaatimattomatkin ale-kyltit saavat ilmeisesti  jonkinlaisen osto-sokeuden valtaan :D Jennan oli tarkoitus lähteä kotiin torstaina, mutta joutuikin erään ikävän yllätyksen takia palaamaan takaisin ja vietti loppuviikon meillä. 

Perjantaina oli työkaverin tuparit, jonne varustauduin oikein neljän coronan voimin - vain tuodakseni puolet niistä takasin kotiin :D Tosin tämä oli ihan arvattavissa, en oikein ole päässyt makuun monen vuoden tauon jälkeen  - mikä tuskin on yhtään haitaksi. Tästä huolimatta ilta oli niin hauska, sai nauraa pölistä ja tarettiinpa istua ihan pihalla koko ilta :). Näitä työkavereita on aina kiva nähdä ja senkin johdosta lähenevä töihinpaluu ei yhtään ahdista :)

Lauantai vietettiin Emmin kanssa lähes kaksin kun Ville oli ralleissa ja Jenna omissa puuhissa. Sunnuntaina lähdettiin mökille hakemaan Aatu kotiin. Oltiin aikaisemmin pystytetty mökin pihalle teltta, ja nyt olikin sitten tarkoitus viettää yö siellä. Epäilin että jossain kohdin tulisi paluu mökkiin nukkumaan mutta mitä vielä - koko yö meni teltassa niin hyvin että. Taino, Aatu taisi olla ainut joka nukkui hyvin, me Villen kanssa oltiin vähän raihnaisia aamulla :D Teltta oli pienessä rinteessä ja aina kun yöllä heräsi (jokusen kertaa), sitä löysi itsensä valuneena jalkopäähän. 


Maanantaina sitten kotiin koko poppoo, Aatu tosin olisi vieläkin halunnut jäädä mökille. Varsinainen kyläluuha. Aamupäivästä käytiin vielä veneilemässä järvellä, eka kerta kesässä (ellei lasketa mun onnetonta yritystä käydä soutelemassa) ja taisi myös jäädä ainokaiseksi, harmi.

Tuleva kummityttöni tuli vanhempineen meille jahka kotiin kerittiin, grillattiin (sitkeitä pihvejä ja tän kesän grillisuosikkiani feta-kasvisnyyttejä) ja höpöteltiin. Onnistuinpa ujuttamaan heidän matkaansa muutamia meille turhia juttuja, kuten syöttötuolin - nurkkiin tilaa kiitos :D

Tiistaina vietettiin aamupäivää pitkästä aikaa kummipojan luona. Vaikka kesä on ihanaa aikaa, niin kaikki sosiaaliset suhteet (poislukien Jenna :D ) kyllä kärsii siinä kun ikinä muka kerkeä minnekään. Ilta sitten vietettiinkin huvipuistossa oman perheen kesken. Jahkailtiin että mennääkö vaiko ei, kun vielä hetki ennen lähtöä satoi vettä kaatamalla, mutta onneksi lähdettiin sillä taivas kirkastui ja ilta oli mitä parhain hurvitteluun.


Loppuviikko meni lähinnä kotosalla. Jenna tuli taas keskiviikkona, lähti lauantaina. Käytiin Aatun kanssa ostoksilla lelukaupassa, sai itse valita mihin synttärilahjaksi saamansa rahat käyttää ja (yllätysyllätys) valitsi Ryhmä Hau:ta :D . Kävin kirpparilla ja pitkästä aikaa jumpassa. Perjantaina vietettiin Jennan kanssa pari tuntia lopettaneen vaateliikkeen jämiä penkomassa ja kiikutettiin kassillinen vaatetta kotiin. Ah sitä shoppailun tuomaa hyvää fiilistä -etenkin kun vaatteet sai murto-osalla alkuperäisistä hinnoista :D :D Aatu lähti viikonlopuksi mökille, tällä kertaa mummin kanssa. Lauantaina käytiin Emmin kanssa pienen neidin 1v synttäreillä -vastahan hänkin oli ihan vauva! Viikonloppuna innostuin koluamaan kaappeja ja yritin vähän saada nurkkiin järjestystä. Kohta olisi taas aika ottaa itsellekin kirppispöytä..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti