tiistai 23. elokuuta 2016

Viikko 33

Viime viikolla palattiin taas arkeen, kun Villellä alkoi työt. Tai tämänhetkiseen arkeen, ihan kohtahan se jo taas muuttuu. Jännää. Lapset aloittavat päiväkodin ja minä menen töihin. Mitähän siitä tulee? Niistä aikaisista aamuista... Päiväkotiin ollaankin jo pikkuhiljaa alettu valmistautumaan, ja hankittu ne tärkeimmät eli kerhotossut :D Vihdoin sain moiset ostaa, monesti ennenkin olen katsellut mutta kun varsinaista tarvetta ei ollut niin jäänyt ostamatta. Mutta voi sitä valinnan vaikeutta. Melkein olisi tehnyt mieli ostaa kahdet kummallekin :D

Viime viikossa noin muuten ei (taaskaan) ollut mitään kovin kummoista. Alkuviikkosta puuhasteltiin pihalla, lapset oli mummolla, kävin jumpalla. Käytiin ystävien luona kylässä, asuvat tuossa naurettavan lähellä ja silti ties koska viimeeksi nähty, höh.

Keskiviikkona iski vihdoin se odotettu innostus kasata Ikeanhankinta ja saatiin Emmille vaatekaappi kasaan. Vain huomatakseni ettei neidin vaatteet tule sinne mahtumaan :D Hyllyjä ja koreja olisi sittenkin pitänyt ostaa enemmän.


Torstaina haettiin veljeltäni omenoita, jottei kaikki mene hukkaan.. No, hukkaan ne taisi mennä meilläkin suurimmaksi osaksi kun en saanutkaan tehdyksi hilloa, tuskin ne enää tuolla kuistilla kovinkaan hyviä on. Illalla pääsin yksin kiertelmään kirpparin kun mummo katsoi lapsia sen aikaa. Teinkin taas pari mainiota löytöä, joten ei pöllömpi reissu ensinkään.Viikonloppuna Emmi sai leikkiä isoa tyttöä, kun Aatu lähti perjantaina aamupäivästä papan ja mummon kanssa mökille, ja Emmi sai kokeeksi nukkua Aatun sängyssä.
 Käytiin kävellen kaupassa ja kirpparilla, IHANA ilma. Mulla oli ihan liikaa päällä kun on jo niin varautunut siihen ettei se aurinko enää samalla tavalla lämmitä - mutta lämmittipäs sittenkin, ja vielä useampana päivänä. Olinkin vähän kateellinen Aatulle kun pääsi mökille nauttimaan (ehkä) viimeisistä kesäpäivistä. Piipahdettiin veljeni luona rakentelemassa (okei, veli rakensi) leikkimökkiin ikkuna, Emmi pääsi leikkimään serkkupojan kanssa. Muutoin oltiinkin lähinnä kotona. Perjantaina illalla Jenna tuli meitä viihdyttämään viikonlopuksi. Pihahommia. Vähän mööpeleiden pyörittämistä. Herkkuja. Normimeininkiä. Aatu palasi sunnuntaina iltasella ja oli huolissaan missä nukkuu, kun kuuli että Emmi oli nukkunut hänen sängyssään :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti