perjantai 19. elokuuta 2016

Viikko 32

Viime viikolla sen tajusi kunnolla, kesä vetelee viimesiään. Vaikka aurinko paistoi, niin ei kuitenkaan enää niin kuumasti.

Maanantaina kuitenkin piipahdettiin rannalla - vaikka itseä ei uiminen houkutellut niin lapset tykkäävät puljata rantavedessä ja hiekalla. Eikä meidän rantareissut kauaa kestä, Aatulle riitti noin tunti kun halusi jo kotiin.


Tiistaina oli Aatun 3-vuotis neuvola, meitä taisi kumpaakin jännittää miten siellä menee mutta hyvin meni! Niin reipas poika ♥ Edes Emmin läsnäolo ei häirinnyt touhuja, sillä vaikka Ville olikin viime viikon vielä lomalla niin miten joutuikin töihin just sillo ku olisi pitänyt jättää Emmi kotiin... Illalla käytiin Emmin kanssa ystävän luona kylässä. Kunpa ensi kertaa ei tarvitsisi yhtä pitkään odottaa, välissä taisi olla nelisen kuukautta -tosin ei se siltä tuntunut kun juttu luisti kuten ennenkin. Oli myös ensimmäinen kerta kun Emmi nyhjäsi sylissä lähes koko kyläilyn, onkohan tässä iässä joku vierastamis/ujostelukausi, kun ihan epänormaalia Emmille tämmöinen käytös. Ja minä kun olin ajatellut että Emmi ainakin sopeutuu päiväkodin elämään ettei mitään :D


Keskiviikkona sitten vihdoin koko kesän odotettu reissu Korkeasaareen. Ilma ei ollut liian kuuma, muttei myöskään satanut, joten odotukset oli korkealla että siellä myös eläimiä näkisi. Mutta mitä vielä, ensimmäistä kierrosta kun mentiin niin tyhjiä tarhoja toistensa perään, elukoita näkynyt missään. Onneksi oltiin melko kauan, ja käveltiin osa häkeistä uudestaan, niin toisella kertaa sitten olikin enemmän eloa. Mutta ehkä ensi kesällä ei tarvi mennä ;)


Torstaina oli kunnon korvienvälin huoltopäivä - ensin päivällä jumppa ja illalla ystävän kanssa elokuvissa. Ihanaa omaa aikaa oikein urakalla, kelpasi.

Viikonloppuun mahtui ostoksia ja lisää elukoita, ja vähän myös pihahommia. Kaupoilla käytiin niin koko perheen voimin kuin yksinkin lasten kanssa, lähinnä tehden lapsille vaatehankintoja -70 pinnan alelapuilla, mutta toki itsellekin jotain löytyi. Ikeassakin kävin vanhempieni kanssa, haettiin Emmin huoneeseen vaatekaappi -ja tietysti ne muutamat heräteostokset.


Elukoita nähtiin sitten taas sunnuntaina, kun kävimme Meidän maaseutu -festareilla katsomassa heppoja, lehmiä, lampaita ja muita moisia. Emmi näyttäisi kyllä olevan niin heppatyttö, olisi viihtynyt niitä katsomassa varmaan koko päivän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti