torstai 25. elokuuta 2016

Turhaan kartettu kookosmaito & hurjan hyvää kanaa

Mulla on ollut mielikuva etten tykkää kookosmaidosta. Olen tarkkaan karttanut kaikkia ruokia joissa sitä on ollut. Keväällä kuitenkin maistoin kookoskastikkeessa ollutta kanaa, eikä se ollutkaan pahaa. Aika hyvää itseasiassa. Sen jälkeen ostin kotiinkin kookosmaitoa, jotta voisin itsekin sitä kokeilla johonkin ruokaan. Tovi siinä meni mutta nyt vihdoin rohkenin, ja voi jösses kun oli hyvää!! Olen niin innoissani kun mulle on ikäänkuin avautunut kokonaan uusi alue ruokamaailmassa. Kuinka monta muuten hyvänkuuloista reseptiä olenkaan sivuuttanut, koska siinä on ollut kookosmaitoa Tai ravintolassa jättänyt tilaamatta jotain ruokaa samasta syystä. Enää ei tarvitse, nam. 

Ohjeen nappasin k-ruoka -sivustolta, mutta laitanpa sen tähänkin jos joku innsotuu kokeilemaan :) Suosittelen.Onko sulla ollut jotain vastaavaa, josta et ole tiennyt tykkääväsi?

2 kommenttia:

 1. Itse tykkään kovasti kookosmaidosta,
  varsinkin pina coladassa ;D

  Mä kuvittelin ennen, että kaikki pähkinät ovat pahoja. Muistan miten mieheni sai suhteen alkuvaiheessa mieleni muuttumaan, kun kerran maistoin pistaasipähkinöitä. Söin sitten kerralla oikein ison kasan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, pina coladaa täytyykin ehdottomasti joskus maistaa :D

   Poista