keskiviikko 31. elokuuta 2016

Sata tapaa uusiokäyttää ksylitolipurkki

Tai ainakin noin sata purkkia odottamassa uusiokäyttöä :D Tyhjiä ksylitolipurkkeja on nimittäin  kertynyt. Siisti valkoinen, kannellinen (jonka voi leikata poiskin) purkki, joten pakkohan se jotenkin on uusiokäyttää ;) Muutamalle onkin jo uusi virka tullut. Esimerkiksi Emmin tutit matkustaa ksylitolipurkissa, kuin myös meikkisieneni. Vessassa asustaa ponnareita yhdessä ja pinnejä toisessa. Ja parissa on muuta pikkusälää ja huulipunia yms. tuomassa järjestystä laatikoihin, kun muuten tavarat seilaisivat siellä sikin sokin. 


Mutta siihen ne uusiokäyttöideat onkin sitten jääneet.
Nytpä siis kaipaisin vinkkejä miten muuten näitä voisi hyödyntää? Jostain syystä tuo vessa on toistaiseksi ainut (tuttien lisäksi) jossa olen näille käyttöä keksinyt..

5 kommenttia:

 1. Aikas hyvä idea! Mä oon niin surkea keksimään asioille uusiokäyttöä, että kiva aina lainata muiden ideoita :D Livboxin pahveja vois kans uudelleen käyttää, niihin mahtuu vähän enemmän ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin vähän lisäideoita kaipailisin, kaikkea pikkusäläähän niihin voisi varastoida kun vaan keksisi että mitä :D Ruuvit ja mutterit ois yks mutta niitä on meillä niin paljon että jää purkit pieneksi.. Livboxin lootalle en ole keksinyt kuin yhden uuden käyttökohteen; Aatulla postilaatikkona :D

   Poista
 2. Hyviä käyttöpaikkoja olet noille keksinyt! Meillä niitä pyörii vain lasten leikeissä, mutta täytyykin napata tuosta itselle pari ideaa, ainakin pompuloille ja pinneille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä kans tyhjät purkit pyörii lasten lelulaatikoissa ja leikeissä, niistä napsitaan milloin mitäkin leikkiherkkuja :D Käteviä moiset roskat :)

   Poista