maanantai 16. elokuuta 2010

Huomenna sitä ollaan NIIIN jumissa

Kävin nääs pumpissa piiiiitkästä aikaa. En edes muista koska viimeeksi olisin käynyt, loppuvuodesta jätin jumpat kun aloin käymään salilla (ainakaan minulla ei läheskään yhtä tehokasta kuin ohjattu tunti), "kesätauko" alkoi hyvissä ajoin keväällä ja on aina vaan jatkunut :S HUH. Melkein rupes hävettämään kun jalat tutisi koko selkäkappaleen, kiitos kyykkyjen :D  Zumbassa oon parit kerrat kesän aikana käynyt mut eihän se lihaskuntoon tee juuri mitään (kerran tosin jotenkin kummasti onnistuin siinäkin saamaan reidet jumiin :o ). Nyt on pakko skarpata. Pakko. Paha vaan kun huomenna alkaa yöt ja sitten vihdoin ja viimein se kesäloma. Mutta viimestään sitten kesäloman jälkeen. Ja seliseli.


LesMillsin tunnit on kyl ehdottomasti lemppareita, olisi ihana taas alkaa käymään lisäksi vielä Combatissa (purkamaan aggressioita) ja Balancessa. Saiskohan sitä itsestään irti niin paljon :D Toi työ kyl haittaa harrastustoimintaa aika paljon... (ja seliseli taas)

Yritän motivoida itseäni (paremman kunnon, kropan ja mielen lisäksi) myös sillä, ettei selkäni muuten tule kestämään töissä kovinkaan pitkään. Välillä nyt jo tekee kipeää jos usein tulee nostoja :(  Ja onhan se vaan niin et rankan tunnin jälkeen on vaan niin hemmetin hyvä olo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti