lauantai 21. elokuuta 2010

Yesterday is over

Kesälomalla. Vihdoin ja viimein :)

Tosin juuri ennen loman alkua tuli huonoja uutisia, töistä suljetaan yksi osasto lisää ja  määräaikaisten työsopimuksia ei uusita. Eli mulla on tällä haavaa töitä lokakuun loppuun. Kyllä harmittaa. Tuo paikka on jotenkin vaan niin ihana, tykkään (lähes kaikista) työkavereista ja siellä on ollut tosi hyvä olla. Ei oo joka paikassa ollut sama juttu, naisvaltasella alalla kun ollaa... Oon ihan varma et itku tulee vikana päivänä, ellei jo sitä ennen. Mutta. En aio nyt koko lomaani tuota murehtia, alan sitten jossain vaiheessa katsella uusia paikkoja. Vaikka mikään ei tunnu kiinnostavan. Paitsi tuo. Hmph. Voittaisinpa lotossa jotta voisin pitää sapattivuoden ja odottaa parempaa tilannetta työrintamalla.

Lomasuunnitelmat on auki vielä. Tai itseasiassa suunnitelmana on etten tee mitään erityistä (ellei tule vastustamatonta ehdotusta), haen kirjastosta kasan kirjoja, menen pariksi päiväksi mökille ja loput ollamöllötän kotona. Ja herkuttelen, loman jälkeen nimittäin alkaa se petraaminen.

Eilen oltiin PMMPn keikalla. Ei ollut mikään järin ihmeellinen kokemus vaikka PMMP onkin "ihan hyvä", etenkin jotkut biisit kolahtaa, mutta loput kappaleet olikin sit ihan vieraita. Ja me pienet oltiin niin kaukana lavasta ettei oikein edes nähty koko tyttöjä :D Mutta muuten oli kiva ilta ja kiva vaihteeksi olla ulkoilemassa :)


Näitä kahta lähtisin oiiiikein mielelläni katsomaan livenä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti