torstai 12. elokuuta 2010

Ostoksilla eläinkaupassa

On tässä kesän aikana koirillekin kaikenlaista osteltu, olisi julmaa aina vain itselle ostella. Tässä uusimmat, toinen hukkaostos ja toinen ehkä fiksuin sijoitus vähään aikaan ;)


Kuva Tassutarvike.f
Jakaja -kuulostaa hyvältä mutta käytännössä...juuei. Ajattelin että olisi kätevä, kun hihnat on aina solmussa, mutta tuo on vielä pahempi. Toinen sinkoilee paikasta toiseen ja toinen haluaisi mennä vähän rauhassa ja nuuskutella joka kiveä ja käpyä-> sinkoilija vetää rauhallista perässään. Ehkä toimii jossain tilanteissa, mutta ei peruslenkillä. Tai jos molemmat koirat olisi suht rauhallisia ja kävelisivät nätisti eteenpäin ilman jatkuvaa poikkoilua paikasta toiseen. Meillähän näin ei ole. Mutta ei ole niin väliksikään, haluan että koirat saavat (kohtuudella!) nuuskutella mitä haluavat. Koirien takia minä siellä lenkillä käynkin ja olisi julmaa vain täysillä porskuttaa kaikkien mielenkiintoisten hajujen ohi.

Kuva Tassutarvike.fi
Eli aika turha ostos oli. Mutta nämä seuraavat tuskin jäävät käyttämättä: heijastinjatkopalat. Pieni musta koira on lähes näkymätön pimeällä. Aikaisempina vuosina olen Yaralle viritellyt heijastinta milloin minnekin, mutta aika epäkäytännöllisiä ovat olleet. Tämä vaikuttaa näppärältä. Vielä kun itsellekin muistaisi sen heijastimen aina viritellä...

3 kommenttia:

 1. Oletko kokeillu koirille heijastin liiviä?

  Meillä on sellanen mut on vielä liian iso mut kunhan koira kasvaa niin luulen et on hyvä.
  Tää on kokovalkonen niin talvella ilman liiviä on aika näkymätön.
  Taluttimessakin meillä on heijastavaa nauhaa (oli jo ostaessa) :)

  VastaaPoista
 2. Semmosia en oo kokeillu, ois kyllä varmaan kätevät! Meillä on talvisin koirilla takit käytössä niin niissä on sitten enempi heijastimia, jos nyt syksyajan pärjäisi tuolla jatkopalalla. Mäkin kuvittelin et noissa flexeissä on heijastinta koko hihnassa, mut eipä vaan oo :o Vois tehdä valmistajalle parannusehdotuksen ;)

  VastaaPoista
 3. Vois olla joo hyvä ehdottaa! :)
  Niin ja valjaissa meillä on kans heijastavaa materiaalia :)

  VastaaPoista