maanantai 2. elokuuta 2010

Uutta meikkirintamalla

Olen nyt parin päivän ajan ehtinyt kokeilla ja harjoitella Lily Lolon mineraalimeikkien kanssa. Olen tottunut käyttämään nestemäistä meikkivoidetta joten tämä tuntuu to-del-la oudolta (tuntuu ettei naamassa ole tököttiä ollenkaan ;) ) ja vaatineen pikkasen totuttelua ennenkuin osaan sitä käyttää.

Yhtä asiaa pähkäilen joka käyttökerralla; miten sitä puuteria kuuluisi siitä purkista ottaa?? Ravistaa kannelle vai pelkästään siihen välikannelle? Nniiin. Hyvä lähteä ihan alkeista liikkeelle :D Ikinä en nimittäin ole edes irtopuuteria käyttänyt.


Varsinaisina tuotteina tilasin Foundationin sävyssä Blondie ja saman sävyisen Cover up -peiteaineen. Niiden lisäksi tilasin Blush Away cover up- ja Flawless Matte finishing powder -testerit, mutta niitä en vielä ole ehtinyt kokeilla. Plus pari sutia joilla nämä nassuun saa levitettyä (siis jos osaisi ;) ).

Vähäisen kokemuksen perusteella fiilikset tuotteista on hyvinkin positiiviset. Naama pysyy paremmin kiillottomana kuin aikaisemmalla meikkivoiteellani, ja peiteaine tuntuu todella peittävän näpyt sun muut vaikkei sitä laittaisi kuin ihan pikkiriikkisen! Jahka totun ja opin näitä kunnolla käyttämään niin hyvinkin voi olla että tilaan lisää. Se ainakin on varma että vanhaan tuotteeseen en enää palaa, vaan kokeilen sitten jotain muuta uutta mikäli nämä ei jostain syystä olekkaan pidemmän päälle hyvät.

Lily Lololta tilaamisesta voisin sanoa sen verran että minunkin englanninkielen taidoilla (eli ei kauhean hyvällä) sieltä osasi melko helposti tilata, tuotteet olivat postissa alle viikossa tilaamisesta ja maksu PayPalin kautta näytti olevan ihan luotettavaa. Ehkäpä minun pitää tehdä sinne oma tili (tai millä systeemillä se nyt toimiikaan) jotta voin muuallakin sitä hyödyntää ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti