perjantai 27. elokuuta 2010

Kesäloma olikin syysloma

Ei oo paljon kesäistä säätä ollut. Mutta mukavaa silti. Olin alkuviikon mökillä ja vaan luin ja söin ja köllöttelin, eli ihan niiku pitikin :) Harmittaa vaan ettei ole kuin tämä yksi viikko lomaa, maanantaina olisi taas töihin meno edessä..

Yhtenä päivänä käytiin kaupoilla mutta en tehnyt suuria hankintoja, pari paitaa ginasta. Olishan sitä paljon muutakin ollut (esimerkiksi parit nilkkurit ja takki jaja..), mutta takaraivossa kolkutteli se "parin kuukauden päästä loppuu työt". Ja vaikka tarkotus oli etten nyt vielä ala sitä murehtimaan niin käyhän se mielessä, monta kertaa päivässä..


Mutta syksy se vaan tekee tuloaan, kovaa vauhtia. Pakkasin mökille mukaan biksut ja shortsit, mutta eipä paljoa niille käyttöä ollut :S Pikemminkin sitä alkaa miettimään että pitäisikö jo pipot ja sormikkaat kaivaa esille, etenkin aamuisin ja iltaisin on mielettömän kylmä. Hrr.

Periaatteessa syksy on ihan kiva, mutta olisi se lämmin saanut vielä jatkua vaikkapa pari kuukautta x) Eikä vielä edes pitäisi olla syksy vaan loppukesä. Miksi on ihan syksyfiilis?

Ja tarvisi taas selvittää mitä tähän aikaan vuodesta tuolla pihamaalla tulisi tapahtua. Jotain asiaan kuuluvaa olen sentäs tehnyt, leivoin ihan ihka omista (tai pankin) omenoista piirakan. Nam.

Tänään menen kokeilemaan kahvakuulatreeniä. Odotukset korkealla! Mullahan on itellä pari kuulaa mutta ohjatulla tunnilla en oo ikinä käynyt, mutta nyt vihdoin ja viimein tänne meidänkin lähelle on sellainen tullut! Toivottavasti vaan jaksan siellä jotain tehdä :D (eli toivottavasti on tarpeeksi pieniä kuulia tarjolla)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti