tiistai 17. elokuuta 2010

Vain pakki puuttuu

Muistin aamulla että eilenhän oli palkkapäivä! Jippii. Oivalluksesta riemastuneena hyppäsin pyörän satulaan ja polkaisin (eilisestä pumpista on reidet ja hanuri hieman jumissa joten etenkin alku oli aika tuskaisaa) "kylille", ajatuksena ostaa paikallisesta Lehdosta jotain kivaa. Mutta. Liekö kiittäminen kesää ja herkuttelua vai mitä mutta mikään ei napannut. Sovituskoppiin kyllä raahasin yhtä ja toista. Olisin perjantaille kaivannut jotain päällepantavaa, suunnitelmissa kun on PMMP keikalle meno. Hmph.

Masentuneena nollasaldosta vaatekaupassa ostin ruokaostosten lomassa Ben & Jerry'sin äklömakean (mutta silti sellainen on pakko välillä saada) jäätelön. Ei oikein toiminut kombinaatio pyöräily + kauppakassi + jäätelö. No, jotain tästä taas opin -> syö jäätelö vasta kotona.


Kesä on ollut niin kuuma ettei oikein ole pyöräily houkutellut, mutta nyt ilmojen normalisoitua olen taas (lyhyitä) matkoja välillä polkaissut, ja muistanut että sehän on aikasta mukavaa! Toivottavasti syksy ei ole kovin sateinen niin pääsee hyötyliikuntaa jatkamaan. Auto vaan on niin helppo valita huonoilla säillä. Laiskahan en ole, vaan mukavuudenhaluinen ;) Nuorempana (lue: ennen ajokorttia) sitä pyöräiltiin joka paikkaan, välillä monta kertaa päivässä, satoi vettä tai räntää tai rakeita tai kissoja ja koiria. Ehkä siitä on jäänyt traumoja joten siksikin auto niin vetää puoleensa.


Ps. Enää kolme yövuoroa ennen lomaa <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti