lauantai 26. maaliskuuta 2011

80's disco is back!

Huhheijaa. Viikko sitten oli aika tohinat päällä; tunnin päästä alkamassa synttärikemut 80-luvun henkeen. Olin nähnyt unia että kaikki on ihan kesken kun vieraat tulevat, mutta onneksi niin ei käynyt. Tosin kiire meinasi kyllä tulla, puoli kuudelta pääsin meikkaamaan, ja juhlat tosiaan alkoivat klo 18 :D

Me "juhlakalut" aloitettii päivä hyvissä ajoin, pizzat (8 pellillistä!) ja salaatit oli vielä tehtävä. Plus tietysti kämpän järkestelyt ja siivoukset, muutkin tarjottavat esille, itsensä laittaminen.. Huh. Ensi kerralla kyllä tyydytään valmispizzapohjiin ;)


 

 Toki meillä discopallokin oli ♥Ilta oli ihana, odotukset oli korkealla mutta juhlat onnistuivat jopa vielä paremmin! Lähes kaikki kutsutut pääsivät tulemaan, ja lähes kaikki vieraat olivat pukeutuneet teeman mukaisesti. Ja saatiin lahjojakin ;)


Neljän aikaan kömmittiin nukkumaan, minä ja ville päästiin sohvalle, kun eräät toiset olivat vallanneet sänkymme :D (oisko se sitä arjen eksotiikkaa ;) )

Paljon saatiin kiitosta juhlien jälkeen, ja toki oltiin siitä ihan tohkeissamme. Kiva järjestää ilta jossa vieraat viihtyvät. Mutta täytyypä kyllä sanoa etten muista kotibileitä joissa olisi tanssittu kuten täällä, ja joista porukka ei, muutamia lukuunottamatta, lähtenyt baariin. Mahtavaa.

Aamulla tämä laatikko oli melko suosittu ;)Oli muuten melko turhaa siivota ennen juhlia. Seuraavana päivänä sitä siivottavaa nimittäin riitti...! Lattiat piti pestä moneen kertaan ennenkuin pystyi kävelemään niin ettei sukat tarttuneet kiinni :o Tahmeaa boolia?

2 kommenttia:

  1. Tosi upeita pukuja :D Teillä on nähtävästi ollut todella kivat juhlat :) Ja kivan näköistä kotiakin näkee vähän enemmän :)

    VastaaPoista