torstai 24. maaliskuuta 2011

Keittiön uudistusta

Keittiöremppa antaa odottaa itseään vielä varmaan monta monta vuotta, mutta pientä muutosta sielläkin on askarreltu. Tässäpä siis keittiömme.

Olohuoneesta päin. Pöytä tässä vielä ennallaan, suunnitteluvaiheessa itseasiassa -siksi tuo teippi keskellä pöytää ;)  Tuo valkoinen möykky pöydän takana on pakastin. Se oli kesän tässä keittiön puolella mutta kun kodinhoitokopperoa saatiin vähän valmiimmaksi se siirtyi sinne paikallensa. Ja tuosta uunin vierestä menee ovi takaeteiseen /saunaan.

Pöytää siis vähän pienennettiin ja  nostettiin ylemmäksi, ja sen johdosta piti tietysti ostaa uudet baarituolit ;) Pari viikkoa sitten saatiin pikkuveikan kanssa vihdoin ja viimein nuo kesällä ostetut Ikean kaksi Lack-hyllyä seinään.. Keittokirjat siellä odottelee kirjatukia.. Vanhoilla asukeilla oli tuossa avohyllyjen tilalla kaksiovinen kaappi, mutta me otettiin se ensitöiksi pois. Oli jotenkin ahdas fiilis kun siinä oli sellainen tumma möykky, mutta harmittaa ettei tullut otettua siitä yhtään kuvaa.
 
Kodinhoitokopperon suunnalta näyttää tältä. Aluksi kummaksuin tuota kodinkoneiden järjestystä; lieden alla pesukone ja uuni tuolla ylhäällä, mutta se onkin osoittautunut ihan käteväksi järjestelyksi. Ja näistä kaapeistahan en tykkää juuri ollenkaan. Itse valitsisin jotain vähän valkoisempaa ;) Muutenkin kaapit ovat aika kehnot, huonosti säilytystilaa, ei käytännöllisesti suunniteltu. Ja sitähän meillä tarvittaisiin! ;)

Ja kohti olkkaria.. Tuo kulmahylly minua risoi pitkään ja mietin mitä sille tekisi..

..niinpä pistettiin se pikkuveljen kanssa puoliksi ja katsottiin miltä näyttää -vaihtoehtona siis hylly kokonaan pois. No, nyt toistaiseksi saa olla näin, sitten kun taas haluan vaihtelua on tuo hyllykkö helppo ottaa tuosta pois ja kiikuttaa varastoon odottamaan uutta tulemista.
Avohyllyjähän tässä keittiössä piisaa, joten ostin kesällä muutamia koreja joihin voi sujautella kaiken ylimääräisen pikkukrääsän. Avohyllyt kun ainakin meillä tuppaavat kummasti sitä krääsää keräämään!

Tiskipöytä tullaan vielä vaihtamaan. Samalla sen alla olevat kaapit joutuvat vaihtamaan paikkaa. Tuo nykyinen tiskipöytä on ihan järkyttävä, ja veljeltä jäi omasta keittiörempasta perus tiskipöytä ylimääräiseksi. Ei mikään kaunokainen sekään mutta parempi kuin tuo omamme!  Muuten tuo valkoinen voisi olla ihan kiva mutta kun se ei ole valkoinen tuolta altaan pohjalta! :S YÖK. Hanavalinnasta edellisille asukkaille plussaa! Hana on tuollainen korkea niin alle mahtuu vaikka ja mitä, ja lisäksi sisältä löytyy jonkin verran "letkua" joten vettä saa suihkittua ympäri allasta. Tästä selityksestä kaikki varmaan tajusi minkälainen se on :D

Mutta siinäpä se, köökki. Suuria muutoksia täällä ei siis ole tapahtunut, mutta mielestäni ihan kivasti uutta ilmettä tullut näillä pienilläkin. 
Jos joku innokas haluaa tulla maalaamaan kaapinovet niin tervetuloa! :D

4 kommenttia:

 1. Onpas jännän mallinen keittiö :) Tosi kiva! Minkäs kokoinen asunto teillä on? Onko teillä laattalattia keittiössä? Mä voin tulla maalaamaan :D se on ihan kivaa puuhaa :)

  VastaaPoista
 2. Joo, tommonen neliö :D. Ja lattia on muovimattoa! xD Jahka joskus se keittiöremppa tulee niin pitää keksiä jotain et saadaan enempi kaappitilaa ja laminaatti lattiaan.
  Täs on kutakuinkin 100 neliöö asuin pinta-ala, kyl me nelistään ihan kivasti mahdutaan :D

  VastaaPoista
 3. 100 neliöö?????? whhoot? teillä on kivan kokoinen asunto! nyt oon ihan kade :) Onko se omakotitalo? Meillä on 53neliöinen rivarinpätkä. Omakotitalo on haaveissa :)

  VastaaPoista