tiistai 29. maaliskuuta 2011

Missä se kevät nyt on?

Ajattelin vielä tuossa jokin aika sitten etten hanki mitään kevätjuttuja kotiin, samoilla mennään kesät talvet. Kiitos tuon jokapäiväisen lumisateen, on mieli vähän alkanut muuttua ja kaipaan jotain piristystä tänne sisälle. Jotain ihan pikkuista..

Kyllä se aurinko tänäänkin paistoi, niin kirkkaasti että ulkona ihan silmiin sattui, mutta ei siinä kauan mennyt kun taas sai ihmetellä sakeaa lumisadetta. Merkillistä. Tekisi niin mieli jo pestä talvitakkeja pois, mutta sitä varmaan saisi katua monet kerrat.

Vapaapäivän ratoksi mentiin äidin kanssa vähän kaupoille pyörimään, ja mukaan tarttui parit väriläiskät; vessaan uudet käsipyyhkeet ja keittiön pöydälle tabletti. Tovin ehdin pohdiskella mitä väriä kotiin haluan, nyt päädyin vaatteissakin niin kovasti tykkäämääni koralliin.


Tosin tuo tabletti taitaa enempi olla oranssi, mutta ei se mitään. Pirteä mikä pirteä :)

En nyt kuitenkaan joka paikkaan tuota korallia halua, olohuoneen sohvalle vaikkapa turkoosit tai violetit tyynyt ja jotain siihen sopivaa tuohon ruokailutilan pöydälle :)  Siinä sitä sitten olisikin väriä ihan kylliksi tähän huusholliin.

Äiti kävi tässä meillä kahvilla, ja ehdotti että tulppaanit voisi jo laittaa pois. 
Mitä?!!

Ei kai nyt vielä? :D

2 kommenttia:

  1. Oi, sulla on ollut jo kukkia. Mä en ole vielä edes ostanut. Samat viherkasvit vaan pöydillä keikkuu. Laitahan vessapostaus :) Niin upealta näyttää pienestä kuvasta, että kiinnostaa kokonaisuus ;)

    VastaaPoista
  2. Joo, on niitä ehtiny olla tässä jo jokusen kertaa :) tuppaavat aina vaan nuupahtamaan niin nopeesti :( (ja yleensä ne kyllä kerätään aikasemmin pois :D )
    Täytyy juu kuvailla vessa, vaikka vielä pari juttua sieltä puuttuukin... :)

    VastaaPoista