torstai 31. maaliskuuta 2011

Kerro kerro kuvastin

Halusin eteiseen iiiison peilin josta voi kunnolla tarkastella kuontalon päästä varpaisiin ennen ihmisten ilmoille lähtemistä.  (Miksihän se silti on välillä sellainen kuin ei olisi peiliä nähnytkään? :D )

Ikean Hemnes peiliä olin ihastellut jo kauan, kokonsa vuoksi sille ei vaan edellisissä asunnoissa ole ollut paikkaa. Joten nyt kun isolle peilille oli tilaa, ei minun tarvinnut kierrellä kaupoissa etsimässä sopivaa peiliä vaan tiesin tasan tarkkaan minkä peilin haluan. 

Peili ostettiin jo aikoja sitten mutta se oli nököttänyt suojapahveissaan maaliskuun alkuun asti. VIRHE. Voi Maisu Maisu, etkö tiedä että tuotteen kunto kannattaisi tarkistaa aina heti eikä vasta monta kuukautta myöhässä jolloin sitä ei enää voi vaihtaa? No, nytpä tiedän.

kupruja :S
Nojaa, ehkä siihen silmä tottuu.. Peili on kuitenkin ihana ja ihanaa kun se vihdoin ja viimein saatiin seinälle. Siinä on hyvä keikistellä ;)

Eteisestä löytyy myös toinen peili, kulman takaa kenkäkaapin päällä on mummolasta löytynyt pyöreä peili. 

Olisin ehkä laittanut peilin hieman korkeammalle, mutta sitten en näkisi siitä kuin hiustupsuja, joten tällä(kin) kertaa käytännöllisyys meni ulkonäön edelle :D Peilin kehykset oli alkuaan puunväriset mutta näppärä tyttö ei siitä lannistunut!  Taino, oikeastihan sen maalasi isä mutta olisi se minultakin onnistunut ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti