maanantai 14. maaliskuuta 2011

Hyvää vuosikertaa

Täytin siis tuossa viime kuussa vuosia, ja nyt ensi lauantaina on juhlat tiedossa! Paras ystäväni täytti samoja vuosia tammikuussa ja pidämme yhdessä 50-vee juhlat meillä.
Teemana iki-ihana 80-luku!

tämä ehkä enempi 70-lukua mutta ei se mitään ;)

Juhlia alettiin suunnitella ties milloin viime vuoden puolella ja aikaa oli niin pirusti ettei mitään kiirettä ja stressiä olisi luullut tulevan. Vaan kuinkas kävikään.

En ehkä päivisin ole vielä niin kovasti hermoillut (kyllä sekin vielä koittaa) mutta unissa on jo monen monta kertaa vieraillut epäonnistuneet juhlat. Yksi yö näin unta jossa olimme kaverin kanssa alkamassa leipomaan tarjottavia klo 18 ja siinä tajusimme että tarvikkeet on ostamatta. Ja juhlat tietysti alkoivat klo 18. Siinä sitten leivoimme kun vieraat hyöri ympärillä, me ilman juhla-asuja ja meikkejä tietysti. Muut unet ovat olleet saman tyylisiä; emme saa kaikkea valmiiksi ajoissa.

Vieraita on tulossa jotain kahdenkymmenen ja kolmenkymmenen väliltä, vähän jänskättää miten meille niin paljon väkeä mahtuu.. Olisipa kesä!

Toivottavasti vieraat viihtyvät. Ja ovat asianmukaisesti pukeutuneet ;)
Itselläni on yltiövärikäs asu hankittuna, mutta voi olla että perjantaina menen vielä paniikkikierrokselle kaupoille etsimään jotain ihan muuta :D


No, lauantaina se sitten selviää kuinka myöhässä olemme...  :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti