keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Ain laulain työtäs tee

Kävin Robbarista ostamassa remonttitarvikkeita, mukaan tarttui yllätys yllätys muutakin. Pientä kivaa kotiin :)

Hauska BOOK-kirjatuki valokuvakehyksillä. Tällä hetkellä nököttää keittiössä mutta tarkoitus olisi tuonne olohuoneen puolelle se joskus siirtää. Tai mistäs sitä tietää vaikka jäisi tuohonkin, Jamie Oliverin kainaloon..

Valkoinen pikkuinen radio, keittiössä tämäkin majailee. Ja sinne se on ihan ostettukin, kiva kuunnella musiikkia kokkaillessa :)

Tuossa radion yläpuolella majailee myös lämpömittari. Ja mitä se näyttääkään: 
Oi ihanuus ♥ . Harmi vaan että tuo on suorassa auringonpaisteessa, ei siellä ulkona oikeesti ihan noin lämmin ole. Mutta kyllä se aurinko lämmittää :) Ihana käydä kävelemässä kun ei palale eikä pikkuistenkaan tarvitse palella. 

Hih, lenkillä tosiaan kävin ja ihmettelin tuossa aika lähellä meitä että kuka on viitsinyt heittää koirankakkapussin paskoineen päivineen keskelle tietä. Sitten mieleeni palautui eiliseltä eräs hetki. Kävin illalla ennen töihin lähtöä koirien kanssa ulkona ja jätin pussin auton päälle että vien sen roskiin sitten kun lähden. Nii että veinkö sitten... :D Ei auttanut kuin kerätä yliajettu kakkapussi matkaan ja kiikuttaa se sinne minne kuuluukin.


Muistini on hyvä, mutta melko lyhyt. ;)

5 kommenttia:

 1. Mä olen kanssa ihallut noita Book-kirjatukia, mutta eipä meillä ole sellaista paikkaa mihin ne voisi laittaa. Mä olen kans vahigossa kiikuttanut kakkapussin kotiin, enkä tajunnut vidä roskiin. Voi tätä lahoa päätä :D

  VastaaPoista
 2. Heh. Mä välillä ostelen kaikkea mut sit ei kotoa löydykkään paikkaa :D Pitäs vähän miettiä tarkemmin siellä kaupassa.. Onneksi tuolle paikka löytyi :)

  VastaaPoista
 3. Ollaankos siellä kunnossa, kun ei ole kuulunut vähään aikaan mitään?
  T:huolehtiva bloggaaja kivasta toveri bloggaajasta

  VastaaPoista
 4. voi ihana. kyllä täällä kunnossa ollaan, vanhalla näköjään vaan menee kauan aikaa toipua viikonlopun juhlista :D:D

  VastaaPoista
 5. mikä vanha ;) Meillä on kanssa vikonloppuna miehen synttärijuhlat, mutta mennään ihan kahvittelu linjalla. Eli tiedossa ei ole kovemman luokan juhlia. Mut hyvä, et kaikki on kunnossa :) Alkoi vaan huolestuttaa :)

  VastaaPoista