sunnuntai 21. elokuuta 2011

Tilansäästöä ja toppatakkeja

Olisinpa uskonut tyhjiöpusseihin jo silloin kun asuin pienessä yksiössäni ja säilytystila oli aina kortilla. Mutta jostain kumman syystä pidin näitä ihan huuhaana?  Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Keväällä sitten kuitenkin kokeeksi ostin yhden pussin, ja silmät pyöryläisenä katsoin kuinka koekaniini-tyyny kutistui ihan littanaksi -ja pysyikin sellaisena. Nyt esimerkiksi meidän tuplatäkki viettää kesän tämmösessä pussissa, lisäksi joitain ylimääräisiä tyynyjä. Mutta voihan niissä säilöä vaikka talvivaatteitakin, taitaa henkarivaatteille löytyä ihan oma versio joissa valmiiksi roikutin kiinni pussissa. Taidankin toppavaatteille pari pussia ostaa, niin ei olisi kaappi niin pirun täysi aina... Tosin  sen hankinnan voi varmaankin ihan suosiolla siirtää paaaljon myöhemmäksi, ihan kohtahan ne toppatakit pitää taas kaivaa esille :S


tuplatäkki ja pari tyynyä ilmat pihalla


Yara ainakin tykkäsi kun täkki otettiin taas käyttöön, se asetti pienen karvahanurinsa sille heti ennenkuin edes lakanaa ehti päälle laittaa.

Toppatakeista puheenollen, mun tekisi kauheesti mieli jotain tämmöstä takkia täyttämään jo valmiiksi ylitäysiä kaappeja.
Vila/kuva bubbleroom

Vaikken ikinä oikein oo untuvatakeista tykännyt :o ...  Ehkä se on nää kaksi edellistä jäätävän kylmää talvea saaneet mielenmuutoksen aikaan? Toisaalta, joku ihana villakangastakkikin tai duffeli olisi erittäin tervetullut meille :) Kuten vaikkapa tämä H&M:n malli.  
kyllä, kävin siellä. mutta en tilannut mitään! ;)

Nyt täytyy nopsaan pakata huomiseksi laukku ja sitten vielä viimoseksi yöksi töihin :) Viime yönä eksyinkin Brandos:in nettisivuille, pakettia odotellessa ;)  

Heippahei ja kivaa viikkoa kaikille! :) Meinasin ensin toivottaa kivaa viikonloppua mut sehän taisi jo mennä, paitsi mulla vasta alkamassa ;)

6 kommenttia:

  1. Heippa! Olen lueskellut blogiasi jo jonkin aikaa, mutta en ole tainnut koskaan jättää viestiä. Meillä on kans käytössä nuita tyhjiöpusseja, mutta Bilteman "laatu" ei ole oikein vakuuttanut ja osa pusseista vuotaa 1. tai 2. avaamisen jälkeen =/ Mistä olet ostanut omasi? Tuo toppatakki on kyllä kiva, itse ostin viime syksynyä (taisi olla jo elokuussa ;) VeroModan vastaavan ja täytyy sanoa, että takki oli koko talvikauden paras ostos! :)

    VastaaPoista
  2. Meidän Niki on muuten samanlainen, hanurin se työntää joka paikkaan ja on yleensä aina tiellä kun jotain pitäisi alkaa tekemään :D
    Ja arvaas mitä - hairahduin muutama päivä sitten myöskin tuonne hm:n nettikauppaan, vaikka piti pysytellä poissa sieltä ja tilasin juurikin tuon duffelitakin :P

    VastaaPoista
  3. Noora: Kiva kun nyt jätit viestiä :) Tyhjiöpussit olen ostanut Prismasta, taisivat olla Aino-merkkisiä. En tosin osaa sanoa kuinka nuo toimivat avaamisen jälkeen, nyt oli ensimmäinen kerta kun säilöönlaiton jälkeen avasin! Kyllä munkin täytyy varmaan tuo takki ostaa :)

    Karoliina: Oih, se takki on kyllä tosi kaunis :) Hassut hauvat <3 Olen törmännyt yhteen hauskaan "mietelauseeseen" liittyen tuohon koirien joka paikkaan änkeytymisestä, täytyypä katsoa josko löytäisin sen vielä jostain :D Se on aika osuva.. ;)

    VastaaPoista
  4. Ihan noin mielenkiinnosta muuten minkä ikäisessä talossa asutte? Vanhoja postauksia selatessa katselin että ainakin olkkarissa teillä taitaa olla aika isot ikkunat, viittaisiko se tuonne 70-luvulle? :)

    VastaaPoista
  5. No jostain sieltä 70-luvulta tämä juu on, tarkkaa vuotta en nyt kyllä muista :)

    VastaaPoista