sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Kylmyyttä vastaan

Elloksella on aika usein hyviä tarjouksia, tällä kertaa kalleimmasta sai -40% ja muista -20%, ja toimituskulut vielä ilmatteeks (tarjous voimassa vielä pari päivää ;) ). Niinpä minäkin (taas) klikkailin sinne tilaukseni.

Päätin käyttää -40% alennuksen kerrankin järkevästi ja laittaa olohuoneen matonhankinnan vireille. Toivottavasti väri, koko ja laatu on sitä mitä toivonkin, etenkin nuo värit on luonnossa välillä jotain ihan muuta kuin mitä kuvaruutu antaa ymmärtää. Mutta jos nämä nyt olisi hyvät, niin ei ainakaan tulisi kamalan kalliit matot. Tilasin mattoja kaksi samanlaista, joten äidinkin tarjous pääsi käyttöön x)


Samallahan sitä tuli lisäiltyä ostoskoriin vähän muutakin, espritin puseroita ja kesämekko (eikös se kohta taas jo ole täällä?). Nämä kaikki tosin taisi olla jo valmiiksi alennuksessa, joten lisä-alea ei enää herunut.


Tulkaahan matot pian! En malta odottaa että saan pehmoiset matot olohuoneeseen, hassua sinänsä sillä ei tästä kauaa ole kun en kaivannut mattoja kotiin ollenkaan. Ehkä ajatus "pakko saada matto" lähti siitä kun erään pikkuneidin ollessa meillä kylässä istuskelin hänen kanssa lattialla ja totesin meidän lattioiden olevan jääkylmät! Hrr. Onneksi pikkuneidillä oli vaippa pyllynlämmittimenä ;)

Kylmyydestä puheenollen, puhallusvilla laitettiin perjantaina, ja välikaton lisäksi tuli siinä samalla villoitettua aika tehokkaasti myös terassi. Ihanaa. Sitä villaa tulee todennäköisesti löytymään vielä piiiitkään ihan vika paikoista. Mutta toivottavasti tuosta on nyt sitten paukkupakkasilla apua, öljyä paloi viime talvena ihan kiitettävästi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti