sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Matto

Perjantaina tosiaan hain illalla postista sen Ellokselta tilatun maton, ja vaikka väri, munakoiso, ei olekkaan ihan sitä mitä kuvittelin niin kiva väri sieltä silti paljastui. Koko ja malli on just sitä mitä pitääkin. Muttamutta..nukka siinä on sen verta harvaa että pohja välillä vilkkuu sieltä karvojen lomasta. Ja sehän tietysti vähän pistää ainakin minun silmään, en sitten tiedä huomaisiko sitä kukaan muu tai ainakaan että häiritsisikö se ketään..


Kävin sitten Prismasta hakemassa kilpasiskon vertailuun. Ja ääh. Sekin on kiva. Eikä pohja vilku. Mutta hintaakin sitten on vähä enempi.. Ja tietysti, nyt en osaa valita! Koska vaikka Prisman matto on laadultaan parempi, niin ei tuo Elloksenkaan nyt mikään ihan surkea ole. Enkä tiedä kumpi väri olisi parempi.


Täytyy varttua että Ville tulee maanantai-iltana kotiin, saa tällä kertaa tehdä päätöksen. Paitsi jos se onkin ihan väärä ;) Tosin musta tuntuu tuon värin puolesta että se saattaa hyvinkin olla "ei kumpikaa" :D

Kumpas on raadin mieleen enempi?

7 kommenttia:

 1. otat molemmat :) -stu

  VastaaPoista
 2. Itse en tykkää, jos ryijymatto on harva ja pohja näkyy läpi. Onkin monesti vaikea löytää tarpeeksi tiheänukkaista mattoa kohtuullisella hinnalla. Elloksen matoista minulla on hieman huonoja kokemuksia: meillä oli aivan ihana harmaa aito villamatto sieltä, mutta parin vuoden jälkeen (eikä matto ollut lattialla kuin talvet) matto jätti ihme hiekkaa lattialle jonka aina siivouksessa huomasin. Ryijymatoissa tuskin on tuota ongelmaa :) Yksi lyhytnukkainen matto Elloksella kyllä olisi, joka houkuttaa minuakin ;)

  VastaaPoista
 3. Stuu pieni, ei mulla ole moiseen varaa ;) mattoja on kyllä tulossa kaksi, mutta ajattelin pysyä samassa värissä :)

  Noora: Niin, kyllähän se häiritsee.. Tuossa se ei sillein koko ajan näy, riippuen miten karvat on :D Jalalla kun vetelee niin sitten kyllä näkyy ja kunnolla. Ehkä se kuitenkin olisi fiksumpi ottaa tuo prisman matto, jos vaikka harvenee entisestää.. Miksihän ne ei tee samanväristä pohjaa kuin mitä matto on? :o

  VastaaPoista
 4. Minusta tuo kirkkaampi on kivempi :)

  VastaaPoista
 5. Tykkään kans tosta kirkkaammasta :)

  VastaaPoista
 6. Kirkas näyttää olevan paljon suositumpi.. Yritän huomenna ehtiä ottaa pari kuvaa kuinka siinä sitten kävi :)

  VastaaPoista