perjantai 7. lokakuuta 2011

Tohelotorstai

Eilen oli aikamoinen tohelluspäivä.
Aamupäivällä rakentelin hyllyä (kyllä, ihan itse :D ) ja onnistuin meidän uudella sahalla raapaisemaan rinnuksille pienen naarmun. Nii'i, miten mä sen sahan kanssa oikein heilun? Suosittelen pysymään kaukana jos joskus sattuu minut saha kädessä näkemään ;) Vaikka naarmu ihan pikkuriikkinen onkin niin silti, väittäisin että aikamoinen saavutus... 

Ennen yövuoroon tuloa kävin jumpalla (bodybalance, ihanuus josta aikoinaan luovuin syystä että?!! Onneksi olen sen taas löytänyt), ja tajusin vasta jumppasalissa että hiukset oli vielä auki. Kaivelin taskut ja kassinpohjan ja meikkilaukun eikä ponnaria löytynyt, mutta ladyshave kyllä löyty. Sellainen ilman teränsuojaa oleva. Heiluin sitte jumpalla hiukset tiellä (ärrrrsyttävää) ja paperitollo kädessä (tietenkään ei voi käydä kysymässä oisko laastaria saatavilla), yrittäen sillä saada verenvuodon sormesta loppumaan. Ei ihan paras tunti..

Jumpan jälkeen kävin vielä kaupassa ostamassa yöksi evästä. Ihastuin kesällä Parrotsin Jogurttimansikkakuuliin, ja meinasin nyt ostaa niitä yöherkuiksi. Pikkuinen pussi maksaa jonkinverran, enkä kauhean usein raaski moista ostaa, mutta nyt tajusin että irtomyynnissä Parrotsin herkut on kilohinnaltaan halvempia. Jätin siis pikkupussin hyllyyn ja lapioin jogurttimansikoita pussiin "sikahalvalla". Ja samalla tietysti kaikkia muitakin jogurttiherkkuja, kun niitä siinä kerta oli. Lopputuloksena pussi, joka maksoi kolme kertaa enempi kuin se pikkuinen pussi olisi tullut maksamaan. No, eihän niitä nyt siihen kehdannut sitten enää jättää, vaan kiikutin jättipussin kassalle. Silkkaa säästöä joo. Ensi kerralla ostan kyllä irtsareita, tulee ainakin halvemmaksi..

mm. näillä sitten yöllä herkuteltiin.

2 kommenttia:

  1. No sullehan on sattunut ja tapahtunut. Otahan ihan iisisti ;)

    Mukavaa viikonloppua :)

    VastaaPoista
  2. Hih, yritetään :) Kivaa viikonloppua teille myöskin! :)

    VastaaPoista