lauantai 8. lokakuuta 2011

Tehdään hyvää

Vaikka aikamoinen pullahiiriherkkuperse olenkin niin nyt ei kuitenkaan tehdä sellasta hyvää. Vaikka vähän herkuista puhutaankin ;)

Paras tapa auttaa olisi tietysti lahjoittaa rahaa suoraan valitsemalleen kohteelle, mutta sellaiseen hyväntekeväisyyteen en vielä koskaan ole ryhtynyt. Ehkä joskus vielä vastaan tulee tilanne, jossa oikeasti koen tarpeelliseksi laittaa euroja jakoon, mutta sitä odotellessa koetan tehdä hyvää vähän pienemmässä mittakaavassa.

Kävin viikolla pikaisesti Lindexsissä ihan vaan tätä varten. 
(okei, tarttui mukaan sitten muutakin..)
kuva lindex.fi
Lindexin Roosa -nahkarannekorusta saatava ylijäämä lahjoitetaan Syöpäsäätiön Roosa nauha -rahastoon. Vaaleanpunainen söpöläinen maksaa hippasen vajaa 8€, jollaista summaa en hevillä normaalisti moiseen koruun laita, mutta tässä tapauksessa ei asiaa tarvinnut edes harkita. Rannekoru on tietysti vähän liian iso minulle, mutta pysyy kyllä kädessä. Ihan kiva simppeli :)

Sitten päästään siihen herkkuosioon, vaikka aika herkkuhan tuo edellinenkin oli. Toinen hyväntekeväisyys, johon olen laittanut vaatimattoman korteni kekoon on K-ruokakauppojen yhteistyö Ben&Jerry'sin Project Itämeri -kampanjan kanssa. Voiko tämän helpommaksi ja herkullisemmaksi hyväntekeminen enää mennä? K-kaupoista lokakuun aikana ostetuista Ben & Jerry's -jäätelöiden (500ml purkki) hinnasta menee 0,15 e Project Itämeri -hankkeen välityksellä WWF:n Operaatio Merenneidolle. Nyt voi hyvällä omatunnolla ottaa vaikka vähän lisää! ;)

kuva benjerry.fi

ps. Roosa nauha -kampanjaa voi tukea myös herkuttelemalla Geisha-suklaapatukoilla; lokakuun aikana myydyistä lahjoitetaan 2 senttiä Syöpäsäätiölle.

2 kommenttia:

  1. Ompas fiksu tuo tämän vuoden roosa nauha kampanja tuote. :) Uskoisin itse että useamman ihmisen tulee tuo hankittua kuin sen pienen nauhan. :)

    http://kissforfashion.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Juu, itsekään en pahemmin ole innostunut siitä nauhasta, ja kauppaan se onkin aina jäänyt. Tää on kyllä kiva, oikeesti käyttöön pääsevä :) Tai oikeastaan ollu ranteessa ostosta lähtien :)

    VastaaPoista