perjantai 21. lokakuuta 2011

Pyykkihuolto toimii

..ainakin joskus.

Innostuin tuossa kun viimeksi oli vähän useampi vapaa siivoamaan tuon meidän kodinhoitokopperon, joten kerrankin viitsi sieltäkin sitten kuvia napsia.


Noni, siinäpä se melkein sitten olikin :D Eli tommonen koppero. Mutta tykkään kuiteskin että pesukoneelle ja pyykille on oma kammari, vaikkakin sitten niin pieni ettei pyykkiä mahdu siellä kuivattamaan. Haaveena onkin se pesutorni, sitten joskus kun luoja suo meille sen lottovoiton ;)  Myös pakastimen paikka on täällä, ja tulee jatkossakin olemaan niin ei vie keittiöstä arvokasta säilytystilaa.

Päätin jo heti rempan alussa että kalusteita tänne ei osteta vasta kun keittiörempan yhteydessä, jotta tulee sitten samanlaiset kaapit. Taso ostettiin Ikeasta, sen alla laatikoissa siivoustarvikkeita ja muita turhakkeita ;) Tarkoitus oli laittaa valkoinen verho tuohon eteen pöytätason alle suojaksi, mutta se sitten jäi.. 

No, tämä vakaa aikomukseni olla ilman kaappeja on pitänyt horjumatta, kunnes nyt sitten keksin että pitäähän sinne piruvie kaapit saada! Ja kun jotain saan päähäni ni eihän siitä mitään tule ennenkuin saan asialle jotain tehtyä.

Tänään sitten käytiin Ikeassa.. ;)

2 kommenttia:

  1. Laitahan kuvia kun olette saaneet kaapit kasattua :)

    VastaaPoista
  2. Juu toki, siinä saattaa vaan tovi mennä ennenku yläkaapit saa seinälle :D

    VastaaPoista