tiistai 4. lokakuuta 2011

Tyhjä pää

Ihan kauheeta vauhtia menevät päivät, viikko taas vierähtänyt ihan huomaamatta siitä kun viimeeksi täällä on ehtinyt/jaksanut/muistanut lorvailla. Tähän väliin mahtui yhdet tuparit, pikkuveljen synttärikahvitukset, ystävien kyläilyjä, töitä, aamuista ikkunan raappausta, työterveystarkastus, lottovoiton (turhaa) odotusta, kukkasipulien istutusta ja mitä vielä.

Eilen tosiaan kävin työterveystarkastuksessa, vähän jännittäen labratuloksia. Ja kuten arvasinkin, edelliskerran tapaan, oli kolesteroli hippasen yli viitearvojen. Onneksi myös hyvä oli reilusti suositusten yli, joten ei vielä tarvitse asiaan sen kummemmin puuttua, mutta kuten arvata saattaa "vähennät sitten tarvittaessa sitä suklaan syöntiä" Se tulee olemaan vaikeeta aikaa sitten ;) 

Käytiin ostamassa villoja tuonne meidän katolle, josko pysyisi kylmä paremmin ulkona ja lämpö sisällä. Viikonloppuna olis vissiin tarkotus ne sinne asentaa, toivottavasti ei sada. Tosin ikkunoista taitaa kans aika paljon harakat saada lämpöä, pitäis vissiin niitäkin jotenkin tiivistää..

Tänään illalla meillä on parin työkaverin kanssa illanistujaiset yhden meistä kotona, illan emäntä on luvannut kokkailla meille sapuskat. Kiva nähdä tyttöjä töidenkin ulkopuolella, harvoin kun sattuu samoja vuoroja eikä siellä töissä nyt ihan silleen vaan rupatella kaikesta kuten siviilissä. Toinen tyttöjenilta on tulossa kuun lopussa, kun vihdoin ja viimein saan järjestettyä sen meillä. Ja kolmas tyttöjenilta on itseasiassa suunnitteilla marraskuun alkuun,  "koulukavereiden" kesken. Ihanaa kun on tiedossa useampikin kiva ilta :)

Mitähän turhaa sitä vielä lörpöttelisi. En taida lörpötellä mitään vaan alan suorittamaan vapaapäivän perusohjelmistoa; siivousta. Pöh.

Ainiin. Karvakavereille extra-halit tänään, Eläinten päivänä ♥  

2 kommenttia:

  1. Täältä myös Yaralle ja Danalle isot pusut ja rapsutukset!

    (kuinkakohan korkeella mun kolesteroli on, en uskalla mennä ees terveystarkastukseen :D herkuista en silti luovu :D)

    VastaaPoista
  2. Hehe, mulla kontrolli kahen vuoden päästä,sitköhän loppuu tän tytön herkuttelu :D

    Yara ja Dana otti kiitollisena rapsut vastaan :)

    VastaaPoista