maanantai 10. lokakuuta 2011

vaate kertaa kaksi

Kun nyt esiteltiin nuo Ellokselta tulossa olevat releet ni laitetaan Hennesin tähän samaan konkurssiin.

Mulla on paha tapa ostaa samaa vaatetta useammassa eri värissä, mikäli jonkun kivan löydän. Tässä taannoin tein Hennesille tilauksen, joka sisälsi lähes kaikkea tuplaten.

Kaksi neuletakkia, kaksi neuletta, kaksi palmikkoneuletta, kahdet housut ja kahdet kengät. O-ou. Tosiaankin toivon että kakki ei ole niin kivoja että tarvitsee tuplana pitää ;) Itseasiassa paras olisi, jos vaatteet ei olis ollenkaan sopivia :D

Pari yksinäistäkin vaatetta on tulossa. Onpa muuten aika ykstoikkonen värimaailma.. :S Tonne harmaaseen ulkoilmaan kyllä ehkä kaipaisi jotain piristystäkin..Ainiin. Tähän loppu tilailu. Päässy taas karkaamaan käsistä, eikä vielä ole edes se hiivatin marraskuu..

5 kommenttia:

 1. ihania vaatteita nuo kaikki, kätsy tapa tilata kaikkia kaksin kappalein :D pitäisi ehkä itsekin tehdä noin, koska on ärsyttävää, jos sama pusero olisi jossain yhdistelmässä vielä parempi juuri siinä toisessa värissä... kiva blogi muuten :)

  VastaaPoista
 2. Aaa ihania noi kaikki ylemmän kuvan neuleet!♥ Alko ihan itteekin himottaa pieni nettishoppailu tonne Hennesin puolelle..:D

  VastaaPoista
 3. Vivian: Hih, en tiedä onko se kauheen kätsyä siinä vaiheessa kun lasku tulee ;D Mutta kun ei osaa päättä niin ei osaa, ja usein on käynyt niin että olen aluksi ostanut vain yhden, todennut kivaksi ja ajatellut hankkia myös toisessa värissä ni ei enää olekkaan tarjolla sopivia kokoja tms. Se se vasta ärsyttääkin :D Kiitos :)

  Anniina: Niin on, toivottavasti luonnossa yhtä ihania :) Hih, sinne vaan shoppailemaan ;)

  VastaaPoista
 4. Muistahan nuiden neuleiden kanssa, että onko niissä akryyliä ;) Luultavasti on ja ne nukkaantuu parissa käytössä. Mulla ainakin kainalot ruukaa nukkaantua :(

  VastaaPoista
 5. Itseasiassa olen siitä viltistä lähtien katsonut tuotteiden valmistusaineet, ja vähän senkin perusteella katsonut viittiikö ostaa. Noistakin pari kieltämättä on oikeita akryylihirviöitä, mutta tilaukseen meni silti :S Katsotaan sitten kotona onko sen arvoisia ;)

  VastaaPoista