torstai 23. helmikuuta 2012

Hyyyyi, finnejä!

Mulla ei oikeastaan koskaan ole ollut mitään suurempia näppyläongelmia. Ei edes pahimpina teinivuosina..Paitsi sitten NYT!
Lopetin tosiaan pillerit syksyllä, ja sen jälkeen on selkään ilmestynyt ihan mielettömästi näppyjä. Olen kyllä onnellinen siitä että ne on siellä selässä eikä nassussa mutta silti, en tykkää :'( Ja onhan niitä kyllä naamassakin nykyään enemmän kuin aikaisemmin.
kuva
 Näpyt johtunee siis hormonimuutoksista, mutta voiko tässä olettaa että palautuu ennalleen, vai onko se tätä sitten jatkossa aina? 
Olen nyt kiinnittänyt erityistä huomiota myös selän puhdistukseen, mutta ei tunnu olevan apua. Ja kesä tulossa!
kuva
Enhän mä nyt loppuelämää voi pillereitäkään syödä, joskus pitäisi vauvojakin tehdä jne ;) 
Tajusin että olen syksyllä vaihtanut myös pyykinpesuainetta, voisikohan sillä olla vaikutusta? (toiveajattelua) 
Löytyyköhän apteekista juuri erityisesti selän hoitoon tarkoitettuja puhdistusaineita, tai osaisitteko suositella jotain muita? 

Vai pitääkö se sitten taas vaan alkaa popsimaan niitä pirun pillereitä :S Muuten olo on tuntunut paremmalta ne lopetettuani...

4 kommenttia:

 1. Apteekista löytyy kaikenmaailman voiteita näppylöihin, osa miedompia ja osa hiukan vahvempia. Itse olen syönyt pillereitä pitkän aikaa ja olen ne aloittanutkin jo hyvin nuorena juurikin pahan näppyläongelman takia. Noin vuosi sitten yritin niitä lopettaa, mutta finnejä alko pukkaamaan aivan älyttömästi, joten pakkohan ne oli aloitettava uudestaan.. Mutta tämä on vain oma kokemukseni, muilla asiat voi mennä ihan tosiin :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä uskoisin, että hormonitasapainon tasaantuessa finnitkin katoaa. Mut voi kuule, mä oo kärsinyt niistä teini iästä asti ja kärsin edelleen. Ei tosiaan ole kivaa, oikeastaan ahdistavaa. Oma peilikuva on kauhea, en tykkää katsoa, mut pakkohan se on. Nii ja siis mulla kaikki on nimenomaan nassussa :/ Jos tuntuu, ettei helpota käy ihmeessä lääkärin kanssa puhumassa.

  VastaaPoista
 3. Mieki lopetin pillerit tos syksylläköhän se oli...
  Heti alko naama kukkimaan mut nyt se on tasottunu jotenki et ei oo nytkään ku YKSI ainut naamassa.

  Luulen/uskon että se tasottuu siullakin jossainvaiheessa.
  Se on vaa kropallekki pieni "järkytys" kun yhtäkkii lopettaa napit :)

  VastaaPoista
 4. Karoliina: Täytyy varmaan joo kipasta apteekissa, ainakin kokeilla jotain tuotteita ennenkö luovutan :)

  Janet: Kurja kuulla :( Oletko kokeillu sitä roacutan (tms.)-kuuria? Ystävälläni se auttoi tosi hyvin.. Munkin täytyy joo varmaan jossain välissä käydä lääkärin juttusilla, ellei apteekin tuotteet auta tai muuten helpota.

  -Hanna-: Toivotaan että olen yhtä onnekas ku sinä :) Mietin kans et ku monta vuotta syöny pillereitä ni aika muutos elimistölle ku ihan yhtäkkii lopettaa :S

  VastaaPoista