maanantai 6. helmikuuta 2012

Talvi 0 - Maisu 2

Tänä talvena on taas saatu nauttia kauheista lumimyräkistä ja paukkupakkasista, mutta vielä ei ole talvi ottanut voittoa meikämammasta. Ihanaa kun on vähän lauhtunut, vaikkakin heti piti alkaa satelemaan lisää lunta.Tänään pitkästä aikaa tyttöjen kanssa kunnolla (=pidemmälle kuin omalle portille) kävelylle.

Kohta lähden vähän tanssahtelemaan jumpalle, mutta sitä ennen pikainen katsaus mitä pappa toi lomareissultaan tuliaisia. 

Sain vähän jotain muutakin mutta tämä pikkuruinen oli erityisen soma.

muru.

Ja tytöille mitäs muutakaan kuin porontalja ;)


Ja kun ei meillä noita leluja ole vasta kuin kolme laatikollista niin vielä toinen poro. Tämä ei kylläkään vie lelulaatikosta tilaa kun ei sinne edes mahdu..

Tuosta on erityisen kiva repiä noita partakarvoja... 
Ja erityisen kiva on mamman niitä partakarvoja myös siivota pois ympäri huushollia.

Taustalla näkyy suuri tyhjä kolo siinä missä ennen oli kirjahyllyt, juuri uusi omistaja haki ne pois. Nyt vaan uutta tilalle :)

Ainiin, toi se sieltä jotain minkä olisi voinut jättää tuomatta, moottorikelkan. Vaikka mä kuin sanoin että semmosta ei meille tuoda ni tuolla se nyt pihalla nököttää. Ihme touhua.

4 kommenttia:

 1. Ihanat porotalja ja -lelu :) Meillä ei vaan valitettavasti voi olla tuon kokoisia pehmoleluja, koska nehän on just sopivan kokoisia pojan "peuhaamis" leluja. Monet pehmot on ollu aivan mälleissä näin kauniisti sanottuna ja niistä on luovuttu suosiolla. Pitäähän sitä miehisyyttä johonkin purkaa :D Mut tosiaan, mä kans jätin sali käynnin tänään väliin, et pääs oikein pitkälle lenkille vihdoin ja viimein. Kyllä muuten Tare nautti :) Niin varmaa myös tytöt :)

  VastaaPoista
 2. OI! Moottorikelkka! Semmonen ois kiva meillekin, vaan T ei suostu mönkijästään luopumaan, vaikka mä kuinka jankuttaisin :)Ja ihana tuo porontalja :)

  VastaaPoista
 3. Tytöt on saaneet ihanat tuliaiset :) Teilläkin siis harrastetaan pehmolelujen "teurastusta" vai? :D

  Malttamattona odottelen kuvia uusista valkoisita hyllyistä :)

  VastaaPoista
 4. Janet: Hahah :D Kyllä meilläkin monet pehmot on joutuneet hyväksikäytetyksi, mutta onneksi ovat tyttöjä :D Ajattelin joo et tytöt ois innoissaa ku pääsee kunnolla kävelylle, mut Yara tuumas jo alkumatkasta et kotipäin pitäs jo kääntyy. Dana kyl varmaa olis mielellään kävellyt pidempääkin. No, kesällä sitten :D

  Heidi: Mönkijä vois kyl olla kiva ;) Saa nähä kuin tohon kelkkaan tykästyn jahka joskus pääsen kyytiin :)

  Karoliina: Juu, vähän väliä joku elukka odottaa parsimista :D Minäkin malttamattomana odottelen uusia hyllyjä, pitäs vaan päästä sinne ikeaan ensin :S

  VastaaPoista