lauantai 18. helmikuuta 2012

Kohti kolmeakymmentä

Oh, taas on kolmekymppiset vuoden lähempänä. Mutta ei tässä vielä mitään ikäkriisiä ole havaittavissa ;) Paitsi ehkä Villellä, joka eilen kysyi et oonko miettinyt tät meidän tilannetta, on omakotitalo ja kaks koiraa jne. Ööö..oon kyl miettinyt sitä jo siinä vaiheessa ku taloa oltiin ostamassa, mut kiva jos sekin on vihdoin ja viimein alkanut tilanteen käsittämään. Liekö tää mun vanheneminen on saanu sen pohtimaan elämän tarkotusta. Jännityksellä odotan mihkä tää sen ikäkriiseily johtaa ;)

Eilen tosiaan oli virallinen synttäripäivä, ja koska sattui sopivasti vapaa (no okei, olin toivonu vapaata ;) ) vietin aamupäivän leipoen ja illan sukulaisia kahvittaen. Leivoin kokeeksi paria uutta herkkua, niistä ainakin yhden reseptin voisin tänne joskus kirjoitella. 
Kivoja lahjojakin sain :)


Tänään aamulla piipahdettiin Ikeassa, nyt on kirjahyllyt odottamassa kokoamista. Yllätin jopa itseni siinä mihin kokoonpanoon päädyin, katsotaan josko jo huomenna pääsen niitä täällä esittelemään.

Ulkona ihana auringonpaiste, joten ei muuta kuin kokeilemaan kuinka pitkälle pikkuiset tarkenee lenkkeillä :)

Mitens teidän viikonlopun ohjelmat?

5 kommenttia:

 1. Paljon onnea syntymäpäivän johdosta! :)

  Meillä mies viettää tänä vuonna kolmekymppisiään, onneksi ei vielä ole kriisin poikasia ollut ilmassa ;)

  Meidän viikonloppu on ollut taas hyvin tavanomainen, eilen käytiin kaupungilla ostoksilla ja tänään täysin kotipäivä. Jos lähtisi viemään tuon pienen mustan vaikka pitkälle lenkille, ennekuin se lumimyräkkä alkaa.. :)

  VastaaPoista
 2. Heidi: Kiitos :)
  Karoliina: Kiitos :) Teillähän onkin sitten osit juhlat tiedossa tänä vuonna ;)
  Nyt olikin pari päivää ihan kivat ulkoiluilmat, lumimyräkät saisi jäädä tulematta..

  VastaaPoista
 3. Paljon onnea synttärisankarille! :)

  VastaaPoista
 4. Myöhästyneet synttärionnittelut! Paljon synttärihaleja :)

  VastaaPoista