lauantai 4. helmikuuta 2012

Viikonloppuja!

Olipas loppuviikko. Ilta-pitkä-aamu ei ehkä ole se kaikein ihanin työrytmi. Etenkin kun pitkän päivän päätteeksi auto ei inahtanutkaan. Mutta itsepähän suostuin, hyvän asian puolesta. En suinkaan tuolla tarkoita ajatelleeni työpaikan parasta, vaan sitä että sain siinä tunteja "pankkiin", jotka käytän sitten maaliskuussa lomaani. Jonka toivottavasti vietän jossain vähän lämpimämmässä paikassa kuin tämä koto-Suomi. Hrr. Egyptiin oli ajatus mennä mutta ei oikein vakuuta nuo viime päivien uutiset sieltä..

Tuntui että olisin täältäkin ollut ikuisuuden poissa, vaikka eihän viime kerrasta ole kuin muutama päivä :D Hassua.Eilen kävi pari työkaveria luonani syömässä. Jälkiruuaksi kokeilin ensimmäistä kertaa Panna cottaa, ja aiettä tulikin hyvää. Kaveriksi limoncello-mustikkakastiketta, nam. Meinasin vahingossa syöttää ystäväni humalaan, kun kuvittelin että likööristä haihtuu alkoholi hetkessä. Onneksi maistoin soossia välillä, oli aika tujua ;) En keksinyt miten saisin herkun ehjänä ulos lasista, joten syötiin sitten suoraan kupista. Jostain luin vinkin että pitämällä astiaa hetken kuumassa vedessä sen pitäisi irrota helpommin, mutta ei toiminut ainakaan tällä kertaa. Hyvältä se maistui noinkin :) Joskin oli aikasen makeeta, olisiko tämä niitä harvoja herkkuja joita ei tee mieli ottaa lisää ;)Sain tytöiltä tulppaaneja, kauniita! Kevään (toiveajattelua) ensimmäiset tulppaanit :)

Ja pikkuinen Dana täytti eilen vuosia. Neiti on jo 2 vuotta vanha. Yara rauhoittui parivuotiaana, joten sitä tässä nyt odotellaan ;)

Olen ollut viikon yksin kotona, Ville pohjoisessa lomailemassa. Ja ihanan työputkeni takia koirat olivat mummolassa lomailemassa. Sai taas todeta kuinka paljon helpompaa elämä olisikaan ilman koiria. Aamulla ei tarvitse huolehtia kuin itsestä, töiden jälkeen voi rauhassa mennä kaupoille tai jumpalle ilman että tarvitsee ajella edestakaisin käyttääkseen koirat välillä ulkona, kotiuduttua voi rauhassa alkaa puuhastella omia juttuja tai kömpiä suoraan nukkumaan, lomaa suunnitellessa ei tarvitsisi miettiä mihin pikkuiset voisi mennä hoitoon (ei niin että kuka ne ottaisi vaan kuka olisi tarpeeksi hyvä niille ;) ), viihteellä ollessa yön pikkutunneilla ei tarvitse potea huonoa omatuntoa siitä että koirat ovat työpäivän lisäksi olleet illankin yksin. 
Mutta ei, en luopuisi näistä mistään hinnasta ♥ 

Hassuja otuksia, niin rakkaita.Mutta nyt, kotijuttuja puuhastelemaan.
Ihanaa viikonloppua! 

ps. Hain eilen iPadini postista, meneeköhän nyt loppupäivä sitä ihmetellessä ;)
pps. ette kyllä millään arvaa mikä näistä on meidän postilaatikko :D Mua aina jotenki huvittaa postia hakiessa ku kattelen näitä.. (hullulla halvat huvit jne..) 

5 kommenttia:

 1. Nyt pistät kyllä tuon herkullisen ohjeen kehiin, mä haluun kans. Nam :)

  Dana-vauvalle vielä paljon onnea ja rapsutuksia <3 Ja tosiaan, vaikka elämä oliskin helpompaa olman näitä karvakorvia, en mäkään luopuis mistään hinnasta <3 On ne vaan niin rakkaita <3

  Hmmm, oliskohan mahdollisesti punaien postari teitin? ;D Just hauska! Koitahan lepäillä nyt tuollaisen työrupeaman jälkeen :)

  VastaaPoista
 2. Dana-vauva kiittää ♥
  Tosiaan, tuo punainen kyllä voisi olla meidän, ainakin jos olisi itse pitänyt hankkia postilaatikko muutettaessa, mutta nyt on vanhoilta jäänyt. Ja se on tietysti tuo ainokainen josta ei ole lumia putsattu ;)

  VastaaPoista
 3. Onpa suloisia karvapalleroita<3

  Eiköhän se laatikko ole tuo positiivisen värikkäästi erottuva yksilö? ;)

  VastaaPoista
 4. Oh, punainen laatikko nyt pahasti johtaa harhaan mun "kuva-arvoituksessa" :D Mutta ei, se on tuo mistä ei lumia ole putsattu. Kuvastaa jotenkin niin hyvin tätä meidän elämäntyyliä, ei niin turhan tarkkaa nämä tämmöiset jutut :D

  VastaaPoista
 5. Hih, tää oli aika hauska kuva-arvoitus :D Ei ollutkaan se niin erottuva yksilö vaan se putsaamattomin ;) Just hyvä!

  VastaaPoista