maanantai 20. helmikuuta 2012

Maanantai...

Aamulla oli kyllä vitutuskäyrät niin huipussa että olisi tehnyt mieli jäädä kotiin koko päiväksi. Lunta oli illan ja yön aikana tullut taas ihan kivasti, ja kaikki muut tiet paitsi, yllätys yllätys, tuo meidän tie oli aurattu, ja enköhän minä aamulla jäänyt sinne jumiin. ARGH! Vartin siinä ähersin että sain auton taas liikkeelle, kun eihän siihen aikaan kehtaa toisten oville mennä kolkuttelemaan, joten myöhästyin tietenkin töistä (minuutin, mutta silti.. :D ) Töissä oli vähän kökkö päivä ja kaiken kukkuraksi huomasin kotiinlähtöä tehdessäni että mulla olikin pidennyspäivä ja työt loppuu vasta klo 16. Niimpä alkuperäisestä suunnitelmasta poiketen jäi illan sh'bam väliin, olisin niiiin halunnut mennä kokeilemaan uutta ohjelmaa. Pumppiin sentäs menin kuten pitikin. Ja pumpin jälkeen kotona odottivat lumityöt. Miten ne aurat saakin lennätettyä sen lumen niin pirun pitkälle?

Mieltä kuitenkin piristää uusi punainen takki, jonka hain lauantaina postista. Tykkään ♥ Kaapista löytyy myös toinen uusi punainen takki, kevättä odottamassa. Punainen on kiva väri ;) Ja tämän päivän jälkeen toivon taas entistä kovemmin että kevät olisi jo ihan kohta..


No, ehkä kamala viikonaloitus sitten korvaantuu niin että loppuviikko on ihan mahtava, eletään siinä uskossa :)

Ei tässä enempää, taidan mennä suihkun kautta nukkumaan x)

Miten teidän viikko alkoi?

2 kommenttia:

  1. Maanantait on aina maanantaita..
    Toivottavasti tämä päivä olis sitten parempionninen :)

    VastaaPoista
  2. Melko huonolla tuulella täälläkin mennään, tai mieli matalalla. Kyllä sais tuo lumen tulo jo loppua. Sulle hirmusesti tsemppiä sinne :) Ehkä se positiivisuus taas joksu voittaa :)

    VastaaPoista