tiistai 26. kesäkuuta 2012

Keskikesän päiviä

Heippa kesäneidit!
Lupaili sateista säätä alkuviikolle mutta mitä vielä, aurinko porottanut koko päivän! ♥

Täällä ollut vähän hiljaisempaa, mutta eipä tässä ole mitään kummia ollutkaan.
Juhannusta viettelin siis yövuorojen merkeissä, eikä juurikaan edes harmittanut :) Ja perjantainahan oli ihan mahtava ilma, siirryin heti herättyäni pihalle nauttimaan auringosta ja torkkumaan (onnistuin polttamaan silmäluomet)


 Lauantaina jo oli makuu, joten ihan koko Juhannus ei töissä mennyt, ja sain viettää päivän ystävien seurassa, oleillen, herkutellen, vähän jopa pihalla puuhastellen. Hiottiin (tai siis ystäväni hioi :D ) nimittäin tuo meidän terassin pöytä, joka parissa vuodessa oli mennyt aika kurjaan kuntoon, ja nyt kun eilen laitoin öljyt päälle ni on taas kuin uusi! Aloiteltiin hiomaan myös tuota meidän ruokapöytää, mutta se jäi ihan alkumetreille liian hienon hiomapaperin takia. Mutta siitä on hyvä jatkaa.. 


 Käytiin myös katsomassa yhtä taloa jota ystäväni on ollut remppailemassa, hetken tuntui oma koti ihan mälsältä ;) Mutta kyllähän täälläkin viihtyy, etenkin tässä terassilla makoillessa auringon lämmittäessä selkää ja kankkuja ;) Vähän visiitti kyllä saattoi aiheuttaa (lisää) remppakuumetta..


Lauantaisen makuun jälkeen mulla onkin tässä jopa neljä vapaata, loppusuoralla tosin jo mennään kun ylihuomenna taas töihin. Mutta uusi työvuorolista näyttää aikasen kivalta, kolme viikkoa töitä ennen lomaa ja niistäkin viimeinen pelkkää yövuoroa :) Tänään olen vähän kuopsutellut pihaa (kummasti tuo ruoho viihtyy ja kasvaa hiekka-alueilla mutta nurmen puolelle kun yrittää istuttaa niin niin nihkeesti lähtee kasvamaan) ja istutin vielä pari kesäkurpitsan tainta :)  Huomisen saan viettää ihanaisen Stuun seurassa kun tulevat kesäloman viettoon tänne "maalle", toivottavasti ilmat suosii niin voisi tehdä jotain kivaa.

Eilen sateli, joten maltoin lähteä kaupoille. Vaatepuolen ostokset jäivät nollille mutta innostuin ostamaan itselleni uuden puhelimen. Hih, ei tästä ole kuukauttakaan kun olen sanonut että aion pärjätä ihan tavallisella luurilla, mitään älypuhelimia tarvi olla.. Hmm, niin se mieli muuttuu, mulla taas vähän nopeampaan kuin yleensä :D  Vähän on vaan vielä hakusessa tuon käyttö, pitäisi vissiin käyttöoppaaseen tutustua jotta saisi esim netin toimimaan :D


Jokunen viikko sitten olleiden tuppereiden hankinnatkin sain tänään :) En malta odottaa että pääsen testaamaan tuota pursotinta :D Olin meinannut tehdä nimppareille jonkin juustokakun tai leivoksia, mutta kyllä se varmaan on kermakakku tehtävä että pääsee pursottelemaan :D 


Semmoisia tänne, mitäs sinne?

ps. käykääpäs kurkkaamassa Annan arvonta :)

8 kommenttia:

  1. Kesäpiknik teidän pihalla, siinä huomisen AURINKOISENpäivän suunnitelmaa.. :D t.herkuttelija stuu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sopii :) Löytynee myös pari sadetakkia niin onnistuu myös sateessa ;) t. toinen herkuttelija ♥

      Poista
  2. Mitä kaikkea ihanaa! :)Voi maisu, tää postaus toi niin hyvän mielen :)
    Meidän kans pitäis hioa ja öljytä noita kalusteita ja lattioita (terassilla), mut taidetaan jättää suosiolla lomaviikoille.
    Ja taas ihania herkkuja oot väsäilly :) Mä niin haluun tulla herkuttelee :)
    Ja vau! Puhelin! Olen ihan yllättynyt :D Nyt ei muuta ku kovaa harjottelua ja kovempaa käyttöä :) Samsung on ihan hyvä puhelin, vaikken sille koko sydämestäni liputakkaan ;)
    Ääk, noi Tupperit, mäkin haluun! :) Tosi kivoja juttuja oletkin ostellut sieltä. Jos jää vähälle käytölle, niin voin ostaa ;);)

    Ja toi eka kuva ♥♥♥♥ Tuollee mekin useasti Taren kanssa otetaan aurinkoa. Pöljä tulee porottavan auringon alle mun jalkojen väliin läähättämään :D Ei varjossa mustalla koiralla yhtään helpompi olis olla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että mun pölinöistä sai hyvän mielen :)
      Pikkuhiljaa alkaa tottumaan puhelimen käyttöön, mut on sitä kyllä harjoteltukin ;D
      Tein herkuista tällä kertaa gluteenittomia, ja hyvin toimi niinkin. Vähän niistä tulee semmosta haperoa ettei meinaa kasassa pysyä mut maussa ei juurikaan eroa huomaa :)
      En kyl kans aina ymmärrä noit koiria, välil pitää ite lähtä varjoon et saa ne pois auringosta :D

      Poista
  3. Tällä satelee vettä vähän väliä ja taas, no menee se loma näinkin...

    Oon kans haaveillu uutta puhelinta ku tää nykyne menee välillä ihmeellisesti jumiin, kerro sitte käyttäjäkokemuksia tosta Samsungista kun tollasta oon miettiny itellekkin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Loma on aina lomaa, sato tai paisto :) Vaikka onhan sitä toki kivempi paisteesa viettää :)

      Ainakin toistaiseksi puhelin on vaikuttanut oikein kivalta kapistukselta :)

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Jos tarkotat tota tupperin juttua ni se on semmonen härveli jolla saa esim kurkusta leikattua spiraalia. Tosi tarpeellinen kapistus siis ;) Kaikki kutsuilla olleet sai sellasen lahjaksi..

      Poista