sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Kevyttä viihdettä

Pääsin kesällä kokeilemaan Viaplayta ja arpaonni kerrankin suosi kun buzzaukseen osallistuneiden kesken arvottiin puoli vuotta ilmaista katseluaikaa. Nyt syksyllä onkin paljon paremmin aikaa katsoa elokuvia, tai siis voi paremmalla omatunnolla jäädä sisälle kun vaihtoehtona on auringon sijasta kaatosade. Olen "jatkoajalla" jo ehtinyt katsomaan aika kasan elokuvia, ottaen huomioon että se on ollut voimassa vasta parisen viikkoa. 

Tykkään kyllä katsella elokuvia laidasta laitaan, mutta nyt viime aikoina on menty melko yhtenevällä linjalla - kevyttä viihdettä.

Piiat, Burleski sekä Morsiusneidot olivat juuri sitä mitä kaipasinkin, mukavaa viihdettä, näistä tuo Piiat vähän poikkeaa muista hieman jopa ajatuksia herätellen.

Kun taas Sarah Jessica Parkerin tähdittämä Täydellä teholla yötä päivää ja ihanan Cameron Diazin Bad Teacher oli vähän pettymyksiä. Ei huonoja, mutta odotin parempaa.

Seuraavana vuorossa on Hysteria ja Kolme oppituntia Rakkaudesta, joten antaa sataa vaan. Tänään olisikin mitä mainioin päivä viettää sohvalla, mutta valitettavasti työt kutsuu!Ainiin, on tainut jäädä hehkuttamatta että KAKSI VIIKKOA LOMAAN!  :)

2 kommenttia:

  1. Bad Teacher jäi minustakin hiukan valjuksi. Idea on hyvä, siitä olisi todellakin saanut paremmankin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vain, parempaan olisi luullut pystyvän, oli jotenkin ihan överiksi vedetty..

      Poista