sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Pari vanhaa ja yksi uusi kosmetiikkalöytö

Olen tässä kesän aikana tehnyt pari kosmetiikkalöytöä. Kaksi niistä ihan tuolta omista varastoista ja yksi uusi kaupan hyllyltä.


Käytin nuorena finnien hoitoon Body Shopin Teepuuöljyä, ja sama pullo on kulkenut matkassa mukana siitä lähtien. Siis kirjaimellisesti sama pullo, uutta ei ole tarvinnut ostaa ennenkuin nyt kesällä kun otin aineen uudestaan aktiiviseen käyttöön. Ja kyllä sitä vanhaa olisi vieläkin ollut ihan reilusti jäljellä, mutta ajattelin että oli jo korkea aika ostaa uusi : D Olen kokenut teepuuöljyn olevan hyvä aine tulehtuneen finnin hoitoon ja ehkäisemään uusia näppyjä. Sanotaan toimivan myös mm. kutiseviin ötökänpuremiin, mutta sitä en ole kokeillut. Itse olen uudelleentykästynyt tähän niin, että aion ostaa saman sarjan muitakin kasvojenhoitotuotteita kokeiluun, jahka saan vanhoja ensin vähemmäksi.


Huomasin tuossa illalla kun naamaa taas öljyllä hölväsin että vanhan öljyn sanotaan olevan 100% tavaraa, kun taas uudessa öljyssä vain 15% on teepuuöljyä!? Miksihän näin. Olinkin ajatellut että ei tämä uusi ihan samalta tunnu kuin vanha, mutta olin ajatellut sen johtuvan siitä että toinen on sen reilut kymmenisen vuotta vanhaa..

Toinen vanha uudelleen löydetty tuote on myöskin Body Shopin, Almond Oil -kynsinauhavoide. Tämä ei ole ihan yhtä vanhaa kuin öljy, mutta aika lähellä saattaa olla ;) Haisee kamalalle, joka lienee osasyynä siihen miksi tuote aikanaan jäi vähäiselle käytölle ja lopulta unohtui kokonaan. Nyt olen taas kaivanut sen yöpöydälle yötävasten käytettävaksi, enää ei niin tarvi välittää vaikka vähän pahalle haisisikin, Ville on jo tottunut ;) En itseasiassa edes tiedä onko tätä vielä myynnissä, toivottavasti. 

Kolmas tuote on ihan sattumalta kaupan hyllyltä bongattu ja heti hyväksi todettu Schollin hoitopuikko halkeileville kantapäille. Kammottavat mummokantapäät tekivät paluun, ja tämä on uusin aseeni niitä vastaan. Olinkin kaivannut jotain helppoa jalkarasvaa, jonka voi ohimennen sutaista kinttuihin. Tämä on sellainen, kätevä puikko pitää kädet puhtaana ja käyttö on todella nopeaa ja helppoa :) Olisinpa vain löytänyt tämän ennen kesää, enkä vasta kun sandaalikelit oli ollu ja menny..

4 kommenttia:

 1. Voi kylläpä innostuin tuosta öljystä! Pitänee ehdottomasti testata jos minunkin naamavärkki kukkisi vähän vähemmän tuon käytön seurauksena :)

  Kiitos vinkistä!

  Tosi kivan oloinen blogi sulla, paljon kaikkia hyödyllisiä vinkkejä. Käyn ihan varmasti toistekin piipahtamassa täällä :)

  Kivaa syksyn jatkoa sinne suuntaan!

  Elena, http://myotajavastamaessa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun löysit tiesi tänne ja jätit kommenttia :)
   Toivottavasti öljy toimii, itse olen ainakin huomannut sen että jos näppyä illalla rassailee (tai siis kun sitä rassailee, pysty pitää näppejä erossakaan) niin öljyä kun laittaa sen jälkeen niin paljon vähemmän punoittaa aamulla kuin mitä ilman öljyä..

   Ihanaa syksyä sinullekin :)

   Poista
 2. Jotkut käyttää myös lävistysten hoitoon teepuuöljyä, ite en oo koskaan kokeillu mut jotkut on käyttäneet.
  Auttaa ymmärtääkseni paranemaan nopeammin ja tehoaa myös jollain lailla niihin patteihin mitä lävistykset joskus tekee.

  VastaaPoista