sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Vapaapäivänä

Tein tänään jotain mitä en olisi voinut kuvitella ikinä tekeväni. Menin yksin elokuviin! Yllätin itseni. Mutta niinpä vain menin, päivänäytökseen, katsomaan Varastoa (en siis Magic Mikea toistamiseen ;) ). Edullinen parin euron hinta houkutti, ja kun aikanaan harmitti kun jäi näkemättä niin nyt täytyi ottaa vahinko takaisin, vapaapäivän kunniaksi. Mitähän seuraavaksi, yksin ravintolaan syömään? Hui.

Toivottavasti noi edulliset päivänäytökset, vaikkakin vähän vanhemmista elokuvista, on elokuvateatterin pysyvä ominaisuus, vois mennä toistekin nyt kun pelottava eka kerta on kunnialla takana :)

uusi lemppariherkku frozen yogurt leffaeväänä. hölmöä vaan kun tuosta spice icesta, joka on täällä ainut josta tätä saa, on ihan onneton lisukevalikoima ja kaiken lisäksi niitä lisukkeita saa ihan onnettoman vähän! :/

Leffan jälkeen (joka muuten oli ihan hauska) jumpalla ja jumpan jälkeen vielä "ruokaostoksilla" ja nyt sitten kotona ihmettelemässä miten sitä tämän ainokaisen vapaapäivän illan viettäisi. Pitäisi vähän silityspuuhiin ruveta, mutta toisaalta tekisi mieli tarttua kirjaan ja kääriytyä vilttiin.. Huomenna taas jo töihin. Oliko teillä kiva viikonloppu?

2 kommenttia:

 1. Ootpa ollut rohkea kun olet mennyt yksin leffaan - mie en varmaan ikinä rohkenis :D
  Mukava viikonloppu täälläkin takana, käytiin siellä Veturissa ystävien kanssa ja tänään on taas puuhailtu vaikka ja mitä kotosalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin minäkin kuvittelin et ei ikinä :D Mut nyt voisin kyllä mennä toistekin, yksi meillä töissä sano et musta on vaa tullu aikuinen :D :D

   Poista