torstai 6. syyskuuta 2012

Suuri salaisuus

Semmoinen minulla on. 
Itseasiassa jopa niin salainen, etten itsekään sitä tiedä. 
Menin tänään aamuvuoroon kun yökkö suputti korvaan että onkos mulla jokin salaisuus.
Öö..siis mitä? Mikä salaisuus?
Olisi kiva tietää mikä tämä oletettu salaisuus mahtaa olla, kun ei sitä siinä sitten suostunut paljastamaan. Ja kuka sen on hänelle kertonut. Epäilyksiä toki on, ainakin sen suhteen mikä se ns salaisuus olisi. Mutta ei, valitettavasti se on ihan vaan syömällä aikaansaatua mahankasvua.

kuvat viimeiseltä helsinginreissulta, kävin siellä taas syömässä..
 Mutta juu, eipä musta ennen ookkaa tainu olla mitään juoruja liikkeellä ;) Mietin tässä vain että olettiko hän, että jos minulla olisi salaisuus ollut, niin olisin sen siinä hänelle paljastanut? Kun kaikki muut aamuvuorolaiset istua nököttivät samassa huoneessa? Emmekä edes ole muuten tekemisissä kuin satunnaisia kertoja töissä yhtä aikaa?Tein tänään ylimääräisen aamuvuoron, jota kaduin jo eilen illalla. VÄSYTTÄÄ. On itseasiassa väsyttänyt koko viikon kun ollut aamuvuoroja. Nyt on yksi vapaa ja viikonloppu menee taas töissä, iltavuoroissa. Mutta semmonen oon, en raaski sanoa ei, kun tietää että muutoin olisivat todennäköisesti joutuneet olemaan vajaamiehityksellä aamun. 


Eilen sentäs jaksoin käydä kokeilemassa sitä LesMillsin CXWORXia. Tunnin jälkeen oli ihan hassu olo, ihan kuin olisi loppunut treeni kesken, se kun kestää vaan sen puoli tuntia, ja ajattelin että näinköhän tuntuu missään. Mutta kyllä se vaan tuolla vatsamakkaroiden pohjalla jossain tuntuu :D Ja kun nyt tietää että kappaleita tosiaan on ihan vaan muutama voi ensi kerralla nipistää itsestään vielä vähä enenmmän irti. Plus että ehkä ei oo ihan niin solmussa sen tuubin kanssa :D Mullahan on sellainen kuminauha kotonakin, ikinä oo vaa oikee keksin mitä sillä tekis, mutta ehkä jos nyt innostuisi kun saa tuolta ideoita. (juujuu, ei tuu tapahtumaan) 


Nyt tässä haaveilen että saisin itseni illalla vielä kahvakuulailemaan, pidetään peukkuja ettei kotisohva vie voittoa!!

balettiasu. (sori, tämän parempaa kuvaa ei mekosta löytynyt :S )

2 kommenttia: