torstai 20. syyskuuta 2012

Sekalaisia

* Sunnuntain asu. 
Punaisten housujen lisäksi piti saada myös punaiset sukkikset. 
Muuten asu sitten olikin aika musta :D

* En oikein tykkäile tästä uudesta bloggerin ulkoasusta. Vähän aikaa sitten facebookissa mullekin vihdoin ja viimein tuli se aikajana, ja nyt sitten eilen tänne tämä. Möh ja pöh. Yleensä en ole niitä ihmisiä jotka automaattisesti vastustavat kaikkea muutosta, mutta nyt kyllä olen :D No, jahka tähänkin tottuu niin eiköhän se siitä..

*Jouduin nöyränä kipittämään uudelleen Glitteriin ja kysymään voisko avajaisista ostamani tukkahärvelin vaihtaa. En vaan saanut sitä toimimaan itelläni (kokeilin kerran ja luovutin), liian vähä tukkaa ;) Onneksi vaihto onnistui, tilalle otin hopeiset helmikorvikset. Näille uskoisin käyttöä riittävän hiushärveleitä enemmän :) 


* Harmaat farkut on saatava. Poikkesinpa siis samalla reissulla Lindexissä, mutta sieltä ei sopivia löytynyt. Sen sijaan kiikutin kassalle ihanan väriset rintsikat ja yömekon. Välillä pitää hankkia Villen rakastamien porkkanoiden (hyvin käytettynä ne kestää vuosia ;) ) kaveriksi jotain hepeneitä edes etäisesti muistuttavia, jotta voi taas käyttää lököjä hyvin mielin ;)


* Ja tässä ne mun suosikit :)   
(En voinut valita vain yhtä)6 kommenttia:

 1. Voi ku tää oli kiva postaus! Saatan joskus varastaa idean itsellekin ;)

  Mä oon jo käyttäny niin pitkää tätä uutta bloggeria, etten enää ees muista millanen vanha on :D Facebookissa en edes ole, nii mitää en siitä ees ymmärrä :D

  No voi harmi, ettei se tukkajuttu toiminut. Toivoin kovasti postausta siitä ja sen käytöstä. Ehkä sunkin pitää etsiä se oikea bumpits? Korvikset on kyllä ihanat :)

  XD XD Ville xD Porkkanat rulettaa ja niitä käytetään myös täällä ;D No, kerran vuodessa jouluna ku laitat vähän pitsiä, pysyy Villeki tyytyväisenä ;D Mutta siis ihanat nuo on :)

  Mullekin kelpais Channing ;*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiva kun tykkäsit, tämmönen aivot narikassa -postaus ku ei jaksanut saada mitään järkevää kokoon :D
   Mä kans joskus kokeilin tätä uutta, mutta silloin pysty viel palaamaan vanhaan joten hyvin lyhyeen jäi se kokeilu. Mutta kyllähän tähänkin on jo alkanut tottua, kun pakko on :D

   Kyllä joo harmittaa muakin :S Joten "oikeiden" bumpitsien metsästys jatkuu..

   Poista
 2. Aika hauska sattuma - nimittäin käytiin tänään työttöjen kanssa siellä uudessa kauppakeskuksessa ja ostin Glitteristä juuri nuo samat korvakorut! Miten voikin sattua! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, aika hauska sattuma :D Mä olin aika yllättynyt kun löysin sieltä hopeisia korviksia, aikaisemmin on tullut lähinnä hiusjuttuja sieltä katottua. Teitkö muita löytöjä veturista?

   Poista