maanantai 11. helmikuuta 2013

Ärinää

Mrr..kyllä ärsyttää! Lehtimyyjä soitti tänään ja siinä puhelun aikana ilmeni että mulle ois marraskuusta alkaen tullut lehti, mutta eipä vaan ole tullut. Kysäsin sitten että mihkäs osoitteeseen lehti on mennyt, niin vanhaan! Ja ihankuin sitä ei aina tilausta tehdessä tarkistettaisi.. No puhelinmyyjä sanoi osoitteen nyt vaihtaneen, mutta kun äsken menin lehden asiakaspalvelun omille sivuille niin vanha osoite oli siellä aina vaan! Olkaa hyvä vaan entisen asunnon uudet asukkaat, ootte saanu kolmen kuukauden lehdet ja ehkäpä jonkin kivan tilaajalahjankin, ilman sellaista kun en yleensä mitään tilaa :D Kummasti se lasku kuitenkin on löytänyt oikeaan osoitteeseen... Ja pöllö minä kun en tätä itse ole aikaisemmin tajunnut, mutta ollut tässä nyt kaikenlaista muuta.. Laitoin tietysti asiakaspalveluun viestiä, puhelinlinjat kun oli jo ehtinyt sulkeutua, mutta saa nähä miten ne asiaan reagoi. 
Argh.

Toivottavasti löytyy kivoja juttuja helmikuun Livboxista niin voi päivä vielä pelastua, lähden sitä ihan kohta hakemaan postista :)

2 kommenttia:

  1. No voi kurjuuksien kurjuus! Eihän se nyt ihan noin voi mennä. Ja tietenkin vanhan osoitteen uudet asukkaat on varmasti tyytyväisi lehteen. Tommonen on kyllä niin ärsyttävää :/ Toivotaan, että hommaan tulisi joku selko.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan, vielä ei oo sähköpostiin tullu mitään vastausta.. Mur.

      Poista