maanantai 18. helmikuuta 2013

Vauvan suihkumyssy?

Tässä kun nyt on tullut leivottua yhtä ja toista niin olen huomannut nämä pikku härvelit aika käteviksi.
 
Olinkin jokin aika sitten pienesti innoissani kun sattumalta löysin kaupasta pussillisen suihkumyssyn näköisiä muovi"myssyjä". 


Tämä pieni ei kuitenkaan ole vauvan suihkumyssy, vaan keittiön inhokkituotteeni korvaaja -nimittäin tuorekelmun. Aina rutussa, ei voin käyttää uudelleen, hintsusti liian pieni pala, tarrautuu väärään paikkaan.. ARGH. Ja koska oletan (ja pienesti myös toivon etten ole ainoa jolla on aina ongelmia sen saamarin kelmun kanssa..) että siellä on kohtalotovereita jaan tämän tuikitärkeän löytöni teillekin ;D


Paketissa oli kolmea eri kokoa "myssyjä", isoin sopiva esimerkiksi ruokalautasen tai ison kakkuvuoan päälle, keskikokoinen sopii esimerkiksi kattilaan ja pientä olen käyttänyt jälkiruokakulhon päällä. Kui kätevää ;)
 
Ville aina ihmettelee miksi kaupassa pitää kiertää kaikki hyllyvälit ja hipelöidä kaikkea. No tämän takia. Voi tehdä vaikka mitä löytöjä joiden olemassaolosta muuten tietäisi mitään.

12 kommenttia:

 1. Hei wau!! Ihan mieletön keksintö!! :) Mistä noita saa?? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! Miten kukaan ei ole aikaisemmin näitä keksinyt, tai jos on niin miksei kukaan ole aikaisemmin näistä kertonut :D
   Ihan Robbarista ostin nämä, mutta varmaan löytyy jokaisesta halpahallista ainakin :D

   Poista
  2. Hieno juttu tietää!! Kiitos!! :)

   Poista
 2. Mistä kaupasta noita saa? :D näin mummollani tuommoisen ja tokaisin hänne että olet sitten suihkumyssyn tähän käärässyt kun ei vielä noista kapistuksista tiennyt :)
  Ellen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah :D Aattelit tietysti et nyt on mummo seonnu :D Robinhoodista löysin nämä, varmaan löytyy ainakin kaikista muistakin halpahalleista :)

   Poista
  2. Itseasiassa niin ajattelinkin ;) täytyypä käydä tuolla robbarissa,sieltä tosiaan välillä löytyy vaikka ja mitä :D

   ja asiasta kukkaruukkuun,millaisia vauja olette miettineet? itselle ei ole vauvaa tulossa,mutta ko. aihe tuntuu olevan joka blogissa niin kiivas puheenaihe ;) esittelyä tulossa? :D

   Ellen

   Poista
  3. Viel ei olla vaunuja juurikaan kateltu, mut jo ajatuskin tuntuu toivottomalta. Yhtään kun ei tiiä mitä pitäs olla hakemassa :S täytyy varmaa alottaa se juurikin blogeista ja muista keskustelupalstoilta :D mutta jahka jotain saadaan päätettyä ni varmasti tuleva menopeli tulee blogiinkin esittelyyn :D

   Poista
 3. Mullakin on noita, ne on ihan sikakäteviä!! Aiemmin jätin jopa laittamatta mitään kelmua mihinkään päälle, kun se on niin raivostuttavaa mutta noi on tosi näppäriä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, minäkin usein käytin hedelmäpusseja kelmun sijasta, inhoan sitä!

   Poista
 4. Robbariin, RObbariin, Robbariin!!!
  Kiitos vaan vinkistä ihana! Mä todellakin vihaan kelmua. Jos se ei mee heti ryttyyn, niin sit se ei vaan tartu kiinni astiaan tai jotain muuta menee ketuiksi ja sit oonkin jo valmis heittämään aina koko putkilon roskiin. Sen takia mulla alkaa noita kannellisia muovikippoja olemaan vähän turhankin paljon. Tästä on meinaan tullut valitusta Niksulta :D Pitäis kyllä oikeesti heittää osa roskiin.

  Mutta noi on varmaan monikertaisia? Tarkoitan siis etteivät ole kertakäyttöisiä. Milläköhän nimellä nää kulkee, että osais itsekin metsästää? Noita on saatava kotiin! Et todellakin paljon kiitoksia vinkistä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei roskiin, vaan kirpparille ;)

   Noi tosiaan voi pestä, ja luulisi että kestää käytössä useamman kerran. Nimi piti ihan käydä paketista tarkistamassa, en siihen aikaisemmin ollut kiinnittänyt mitään huomiota; tuoresuojahuppu.

   Poista