lauantai 16. helmikuuta 2013

Rakkautta on noukkia rusinat pois toisen pullasta..

(ja sitten syödä itse koko pulla)

En lannistunut hieman epäonnistuneesta pullanpaistosta, vaan kokeilin toissailtana uusiksi. Jätin turhat täytteet pois ja heitin vain rusinoita taikinaan ja pistin pullat letille. Mitä kävikään...


Kyllä siinä vähän saattoi ärräpäitä päästä kun uuniin välillä kurkkaili ja huomasi ettei priimaa tullut nytkään ;) Toinen pitko on ihan jees mutta toinen repesi uunissa aika kökösti. Ehtiköhän se nousta liikaa ennen uunia? Mutta onneksi tuo toinen läpäisee seulani ja kelpaa tarjottavaksi vieraille, niin ei tarvi kaupasta ostaa ;)


Jämästä tein Villelle sydänpullan. Jonka söin itse kun ei Ville oikein noista herkuista välitä :D Mutta ajatushan on tärkein, eiks nii?

Eilen leipomiset jatkui, vuorossa gluteenittomat ja laktoosittomat. Ja kävin SPINNISSÄ! Tarvi vähän päästä päästää höyryjä ni aattelin että se vois olla sopiva tapa. Melko rauhallisesti poljeskelin välillä omia tahtejani, mutta kyllä silläkin hien pintaan sai :D Oon aika tyytyväinen et sain itteni sinne raahattua, josko jatkossa saisi vähän useamminkin kun huomasi että hengissä selvisi.

Ja arvatkaa mitä tänään tiedossa. Leipomista! Pari kaveria on tulossa jo tänään kyläilemään, heille nuo eiliset aikaansaannokset, mutta siinä ohessa pitäisi sitten loput paakkelsit huomiseksi tehdä. Aika leipomisvoittoiset nämä mun vapaat. Mutta ei mitään, on ainakin pakastin täynnä pullaa :D

2 kommenttia:

  1. No jopas sä olet innostunut leipomaan! :D Tuosta pitkosta tuli kyllä tosi hieno - itte en saisi varmaan ikinä aikaiseksi noin hienoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, iski oikea leipomisvimma :D Ja hyvin teki pulla kauppansa (myös tuo ruma revennyt :D ), enää ei ole pakkasessa kuin yksi puolikas..

      Poista