tiistai 26. helmikuuta 2013

Napakoru raskausmasussa

Tätä hetkeä olen hieman peläten odottanut - koska napakoru alkaa muistuttamaan olemassaolostaan. No, eilen ensimmäisen kerran kiinnitin huomiota että vähän aralta tuntuu, ja tänään sen sitten nappasin pois :(  Netistä  katselin noita raskausajan napakoruja, mutta onkohan niistä sitten apua.. Koru on mulla kuiten ollut montamonta vuotta, enkä raaskisi siitä luopuakaan, joten ehkä mä kokeeksi tuommoisen pidemmän ja taipuisan korun tilaan, eihän sitä tiedä ennenkuin kokeilee :) 
savanni.com

Nuitakin olis kaikkia nättejä ja söpöjä kuten ylläolevat Savanni.com verkkokaupan pupuset, mutta mikäli johonkin päädyn niin varmaan kuiten ihan sellaiseen perusmalliin -ei ehkä kaunis mutta eipä sitä kukaan kattelekaan :D Niinkuin ei kyllä normaalistikaan..

Onko kellään kokemusta napakorusta raskausmasussa, taikka noista raskausajan koruista?

8 kommenttia:

 1. Mä halusin joskus ihan hirveen paljon napakorua, mutta pullamaha ja piikkipelko esti ottamasta. Kadehdin aina kaikkia lättävatsoja napakorullisia. Eipä koskaan ole juolahtanut mieleen, että miten reikä voi raskauden ajan. Söpöjä nuo korut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, en mäkään enää uudestaan uskaltaisi lävistystä ottaa :D Täytyykin toivoa että ei mene umpeen, kasva ulos tai repeä, tai mitä sille nyt voikaan tapahtua. Nyt ainakin on masun kasvun mukana napakin elänyt sen verran että jäi koru liian lyhyeksi. Toisaalta jos saan muistokseni raskausarpia niin sitten saa koru varmaan jäädä muutenkin..

   Poista
 2. Mulla oli ekassa raskaudessa tuollainen raskauskoru, mutta en kyllä sitäkään pystynyt pitämään, kuin ehkä viikolle 30, jonka jälkeen napa oli ihan ulospäinpullahtanut. Pistin napakorun sitten heti synnytyksen jälkeen takaisin ja hyvin meni vielä läpi.
  Rumahan navasta oli raskauden jäljiltä tullut. Minnekään muualle en saanut ainuttakaan raskausarpea, mutta kun tuo napakorun "arpikudos" ei ole yhtä joustavaa kuin iho muuten, niin siitä lähti arpia tähden lailla vähän joka suuntaan.

  Kakkosta odottaessa otin korun melkein heti pois, reilusti jo ennen puoltaväliä, enkä laittanut raskauskorua. Ihan hyvin sen sai silti synnytyksen jälkeen takaisin.

  Ja kun työnpuolesta noita pulleita masuja katselen, niin kyllä se melkein ennemmin on sääntö, kuin poikkeus, että napakorun kohtaan tulee sitä raskausarpea, riippumatta sitten siitä onko ollut koru raskausaikana käytössä vai ei.

  (ja vielä tän romaanin jatkoksi että voin kyllä tuon mun raskauskoruni myydä muutamalla eurolla jos haluat?)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva kuulla kokemuksistasi! Koruun minäkin päädyin, pidän sitä niin pitkään kun pystyy ja toivotaan että synnytyksen jälkeen on lävistys vielä kunnossa :)
   Ja hitsiläinen kun ehdin sen korun jo tilata ja se ehti jo tullakin, mielelläni olisin sulta voinut sen ostaa!

   Poista
 3. juu Toimii! kahdenraskauden kokemus löytyy, eikä pahaa sanottavaa =)
  ultrassa taidettiin kerran sanoa et koru pois, mut kun ei oo metallinen niin sain kuitenkin paikallaan pitää =)
  miulla käytössä oli juurikin se perustylsä malli

  normikoru menny raskauden jälkeen hyvin takasin

  suosittelen, itsekin hankin sen takia ettei tartte mennä uudestaan lävistettäväksi, vois olla et jäis laittamatta... =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva kuulla :) Minäkin sen korun sitten tilasin, odottaa nyt tuolla että saisin leikattua sopivan pituiseksi.. Tosiaan jäisi kyllä uudet lävistykset ottamatta :D :D

   Poista
 4. Mulla oli kahden raskauden ajan koko ajan peruskoru. Kyllähän varmasti toi raskausajan koru olis aika pop ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla kyllä alko niin painamaan et ois varmaa revenny jos oisin sitä normikorua pitäny, onneks tää raskauskoru tuntuu ainakin vielä toimivan :)

   Poista