sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Sunnuntaiset

Ajelin tänään töistä&kauppareissulta kotiin ja piti melkein silmiä hieraista kun katsoin kelloa. Puoli kuusi. Ja vielä ihan valoisaa! Ihanaa ihanaa, taas muisti että kevät tekee tuloaan kovaa vauhtia ♥ 

Löpinät jää taas lyhkäsiksi, sillä väsyttää niin ettei meinaa silmät pysyä auki. Välillä tuntee olonsa ihan superenergiseksi, mutta sitten on nää aamuvuoron jälkeiset kooma-illat kun ei jaksaisi mitään, etenkin jos tähän sohvalle vahingossa parkkeeraa. Ehkäpä toi lisääntyvä valo auttaa siinäkin, ainakin mieli piristyi heti kun tajusin kuinka valoisaa kotimatkalla vielä oli.

 Mutta tämän halusin tulla vilauttamaan. Sain Villeltä eilen (vihdoinkin ;) ) synttärilahjan. 


Jej, nyt pääsen kokeilemaan kotitekoista pastaa :) Katselin näitä kerran kaupassa mutta jätin ostamatta, vaikka usein olen haaveillut kokeilevani pastan tekoa itse. Mulla onkin yksi pastakirja, jota aina kuolaten selailen ja siitä löytyy myös pastataikinan ohje. Ehkä alkuviikosta rohkenen kokeilemaan. 
 Se on nääs kolme vapaata edessä :)

Mukavaa alkavaa viikkoa teille ihanaiset!

4 kommenttia:

 1. WOW, mukava lahja ja ihanat vapaat...nyt tekemään pastaa...:-))
  Xx

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Pitäs kyllä piakkoin kokeilla mitä siitä tulee :D

   Poista
 2. Ihan vaan vinkiksi, meidän äitee käyttää tota pastakonetta karjalanpiirakoiden pohjan "kaulimiseen". Ei siis tartte enää kaulia vaan pyöräyttää tuon läpi ja avot, pohjat sopivan ohuet :) (tai kaksi kertaa se taitaa siitä vetää :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo täytyy pitää mielessä jos joskus innostun piirakoita tekemään. Mullahan on se pulikkakin ostettu aikanaan kun omatekemät on niin hyviä, mutta käyttämättä on sekin jäänyt :D

   Poista