sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Synttärilahjaennakko

Synttärit mulla tosiaan on vasta muutaman viikon päästä, mutta yhden lahjan sain jo joitain viikkoja sitten. Olin tuolloin porukoilla käymässä ja iskin silmäni olohuoneen hyllykössä olleeseen mystiseen mustaan laatikkoon, joka oli vielä muoveissakin. Uteliaana tietysti otin laatikon käteeni, ja se oli yllättävän painava. En voinut olla kysymättä äidiltä mikä se oikein oli, kun vielä avaamatonkin. Jaha, kaikkea sitä pitääkin mennä tonkimaan. Se oli oma synttärilahjani :D Äiti oli tilannut minulle Glorian ja tilaajalahjaksi oli tullut Block -valaisin, ja tätä valaisinta siinä siis käsissäni ihmettelin. Kannattaa olla vähän utelias, voi saada lahjoja keskellä arkea ;)

2 kommenttia:

 1. Kivan lahjan sait :) Näyttää todella kivalta valaisimelta :)

  Mä oon kans aina niin utelias, että olen saanut Niksun välillä ihan hermoromahduksen partaalle :D Toinen raukka koettanu suunnitella jotain ja mä utelen minkä kerkeän ;D Mut joskus niistä hyötyy ja saa just tuollee etukäteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Meillä se on välillä tupannut olemaan niin päin että Ville ei ole malttanut pitää lahjaansa salassa juhlapäivään asti :D Mutta vissiin on alkanut oppimaan, kun joulustakaan ei ollut pienintäkään vihjettä..

   Poista