torstai 7. helmikuuta 2013

Kevään odotetuin paketti

Se ei suinkaan ole mikään Hennesin kevätvaatepaketti (vaikka sellainenkin olisi ihan kiva ilmaiseksi saada), vaan äitiyspaketti. Netistä olen tietysti jo aikoja sitten käynyt sisällön katsomassa :D, mutta kun tilaisuus koitti ihan livenä käydä penkomassa en malttanut olla menemättä. Omaani kun saan odotella vielä useamman viikon. 


Olihan siellä kaikkea ihanaa. Tykkään todella paljon väreistä, turkoosi ja oranssi voisivat hyvinkin olla myös lastenhuoneen värejä, sopivat sekä tytölle että pojalle. Mutta ihan pienesti vain, esim mitään seiniä ei ole tarkoitus maalata.. 

kuva

Mutta palataan tähän lastenhuoneasiaan sitten vähän lähempänä, tai kun saadaan asian eteen jotain tehtyä ;) Vielä ei siis ole tehty yhtään mitään.

9 kommenttia:

 1. Äippäpaketti on niiiin ihana! Omia lapsia ei ole,mutta veljen perheen pakettia on tullut muutama vuosi sitten hypisteltyä onnesta soikeana :) nytkin siellä näyttää olevan kaikkea niin ihanaa :)

  syntyykö ystäväpiiriisi vauva?jos näin kivasti niin sehän on huippua,on kelle livenä höpistä äippäjuttuja,ihana niitä on näin blogistakin lukea :)

  Ellen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, mulla on ystäväpiirissä tässä nyt huhti-,touko- ja kesäkuussa laskettu aika, ja meillä sitten heinäkuussa :D Sekä lisäksi muutama muu "tuttu", mutta heidän kanssa ei niin tule oltua tekemisissä. Mutta on kyllä kiva kun voi höpistä odotusjuttuja samassa tilanteessa olevan kanssa, kaikkia muita ei välttämättä niin kiinnosta vatsankivistykset ja närästykset ja mietinnät minkälaiset vaunut olisi hyvät :D Vaikka jotkut saavat/joutuvat niitä kuulemaan silti :D

   Poista
 2. Juuri eilen laittelin avustushakemuksen menemään, nyt vain odotellaan, että paketti saapuu ja pääsen sitä tonkimaan ja ihastelemaan ja hiplaamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kyllä niin tykkään tästä paketista, ihania kuoseja ja värejä! Toivottavasti et joudu kauaa odottelemaan pakettia, niin pääset niitä ihastelemaan :)

   Poista
 3. Iih, ihania juttuja. Vähänkö sit esittelet noi kunnolla kun saat omasi :) Ihania värejä tosiaan sieltä näyttää tulevan. Ja lastenhuonejuttuja ehdottomasti esille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kyllä ne varmaan tulee esiteltyä sitten paremmin :) Hih, eilen meinasin jonkinlaista lastenhuonejuttua alkaa tekemään, mutta en keksinytkään siihen mitään! Eli ihan auki vielä koko huoneen suunnitelmat, apuva. Onneksi vielä on reilusti aikaa..

   Poista
 4. Nämä äitiyspaketit saa mut jostain syystä aina innostumaan, vaikka omia lapsia ei ole, eikä varmaan muutamaan vuoteen tulekkaan... Onnea tulevalle äidille! :))

  VastaaPoista
 5. Minä niin haluisin tuollaisen äitiyspaketin, ihania värikkäitä vaatteita. Raskaaksi pamahtamista odotellessa :D

  VastaaPoista
 6. Noi on kyllä ihania, ja tänä vuonna mulle oikein mieluisat värit :)

  VastaaPoista