keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Aakkoset

Aatu - Niin paljon kauniita sanoja jota tästä pienestä miehestä voisin tähän kirjoittaa ja kuitenkin tuntuu ettei se riitä.

Blogi - ihana harrastus, joka on usein mielessä vaikkei niin usein pääsekään höpöttelemään, ja ennen kaikkea lukemaan toisia blogeja, kuin toivoisi

Cheek - en ookkaan tainu muistaa kertoa (vai oonko?) mutta kesällä meen ko herran iiiisolle keikalle :)

Dana ja Yara - mun karvakakarat, ihanat ja ah niin raivostuttavat. Tällä hetkellä sellasia haisupalloja,
kun pyörivät tuolla pihalla kaikessa ihanassa ♥

Ei - kovassa käytössä päivittäin, tuloksena vilkaisu veikeän virneen kanssa, yritä siinä nyt olla vakavana

Festarit -kesälle suunnitteilla vähän festarointia, jej

Google - tarvittaessa vastaus kaikkeen, ja kysymyksiähän riittää, kolme viimeisintä hakua: "sirtuunapannacotta" , "vauva söi talkkia" (apua,paniikki!) ja "polarn o pyret". Aika usein tulee myös tarkistettua miten jokin kirjoitetaan :D

Herkkis - oon välillä semmonen herkkis että, tippa linssissä ihan hassuista jutuista

Ihana - lempisana, tai ainakin sana jota käytän paljon. Kuulostaakin niin ihanalta, vaikka olenkin jostain lukenut että on aika ärsyttävää kun kaikki on niiiiin ihanaa. Mutta minkäs teet kun elämä on tällä hetkellä niin ihanaa ;)

Juhlat - tykkään suunnitella ja järjestää juhlia, oli kyse sitten ihan vaan tyttöjenillasta tai vähän isommasta kahvituksesta (tai kunnon kotibileistä). Tästä huolimatta saan itselleni aikamoisen stressin aikaan juhlia edeltävänä päivänä, ja yleensä meneekin yömyöhään hommissa. Ja vielä itse juhlapäivänä viimeiset asiat hoidetaan juuri kun ensimmäiset vieraat jo puskevat ovesta sisään, itsellä yleensä vielä tuossa vaiheessa joko vaatetus tai meikki vaiheessa.. Kaikki kun pitäisi tehdä itse ja kaiken pitäisi olla just eikä melkein, ja kaikki tulee aina jätettyä viimeiseen päivään..  Onneksi olen pikkuhiljaa alkanut oppimaan myös ulkoistamaan hommia. Ja seuraavat vähän isommat kahvikekkerit onkin sitten kesällä :)

Kesä - on niin ovella ♥ Vaikka talvikin on tätä nykyä ihan ok juttu, niin en pahastuisi vaikka jatkossa syksy-talvi-kevät kestäisi muutaman kuukauden ja loppu olisi pelkkää kesää. Ja tietysti sen saisi viettää vapaalla.

Liikunta - oma liikkuminen jäänyt ihan retuperälle, harmittaa, mutta toisaalta oma valinta, joten ei voi valittaa. Kyllä tästä vielä noustaan, ja toivon että voisin omalla esimerkillä saada aikanaan myös Aatun liikkumaan

Makea - miten sitä ei osaa olla ilman jotain makeaa edes yhtä päivää?? Ja miksi sitä pitääkään tykätä leipomisesta niin paljon, että pitää niitä herkkuja tehdä pakastin pullolleen?

Netti - miten sitä on osattu olla ilman? Aina tilaisuuden tullen hyökkään koneelle, pitää tarkistaa ainakin face, sähköposti ja blogi.. Ja nykyään on niin mahtavaa kun myös kännykällä pääsee nettiin, tarpeen tullen voi vaikka kesken kauppareissun käydä pankin sivuilla tarkistamassa kuin paljolla sitä onkaan varaa tuhlata ;D. Kun ollaan kaksin Aatun kanssa kotona pyrin välttämään koneellaoloa kokonaan, tähän kun niin herkästi syventyy ihan liikaa.

Oma aika - välillä on ihana olla ihan vaan omassa seurassa ja tehdä just sitä mitä tykkää, tai olla tekemättä mitään.

Perhe - tärkeintä

Raha - riittääkö se? Kesän yli pitäisi selvitä aika vähällä, ja kuitenkin olisi kaikkea ihanaa tekemistä mielessä. Tiukan paikan tullen linnottaudutaan Aatsan kanssa koko kesäksi mökille, siellä ei ainakaan tule tuhlattua turhia.

Satu - paras ystävä, Aatun kummitäti, kuin sisko minulle. Asuu vähän kaukana, joten ihan tuosta vaan ei pääse kyläilemään, mutta onneksi on watsappi ;)

Työ - tykkään työstäni, ja välillä jopa kaipaan sinne (!!??!), tilanne varmaan korjaantuisi kun kävisi vaan muutaman vuoron tekemässä ;)

Uni - jokunen viikko sitten olin niiiin väsynyt ja kaipasin vaan kunnon unta, onneksi tätä nykyä yöt menee jo lähes ilman heräilyjä

Ville - vähän kuin nuo koirat, ihana ja välillä ah niin raivostuttava ;) Se, jonka kanssa haluan tämän kaiken jakaa.

Watson - kovaa vauhtia tekemässä musta taas tv:n orjan. Tai ainakin tallennuksia on vaik kuin, kun vielä saisi ne joskus katsottua..

Ystävät - ei sitä jaksais ilman ihania ystäviä

Zalando - ärsyttää, haluaisin tilata sieltä muutaman jutun, mutta rahan palautukset ei oo aikaisemmin oikein sujuneet enkä enää suostu ilman laskua ostamaan, mutta jostain syystä en saa laskua.. Pitäkää rättinne.

Äiti - on ihanaa olla äiti, ja oma äiti on ihana. En vielä tiedä millainen äiti musta tulee, tuskin ainakaan täydellistä. Riittävän hyvä ehkä kuitenkin?

Ötökät - hyi hyi hyi, ja nyt niitä taas pörrää tuolla joka paikassa. Ja jotenkin pitäisi oppia olemaan suht normisti oli siinä vieressä sitten muurahainen tai tappajahämis, jotten saisi tartutettua tätä hölmöä kammoa pojullekin.

6 kommenttia:

 1. Ihana! Tätä postausta olen itsekin jo pitkään suunnitellut tekeväni. Josko pian :)
  Mutta ihania juttuja sullakin. <3 Kiva päästä vähän toisen "päänsisälle" ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, arvaa vaan kuinka kauan on keikkunu mun luonnoksissa :D Mutta teeppäs sinäkin ni päästää sunkin pääkoppan ;)

   Poista
 2. Voi tää oli kiva. Taidan joskus tehdä samanlaisen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotain kohtia vaan hirveen vaikea keksiä :D ja toisiin olis tietysti ollu useampikin..

   Poista
 3. Toivottavasti mä en tuu mammaloman aikana kaipaamaan töihin :D
  Nyt kaipaan töistä sinne mammalomalle jo, et kai se sit kääntyy kuitenki toisinpäin :D

  No ei vaa, on yks vauva helppohoitoisempi ku kolkyt mummua ja pappaa. Muuten ihan samoin menee hommat, mut vanhuksissa on enemmän kannattelua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mäkään kyllä ois ikinä arvannu et jo vuodessa alkaa kaipailemaan töihin :D Mut ehkä se vaan on et kaipaa vähän jotain muutakin toimintaa, ja onhan meillä töissä aika kiva työporukka :) Mut tosiaan, ei sitä varmaan kauaa tarvis töissä olla ku alkaa taas jo haikailemaan lomalle :D

   Poista