torstai 29. toukokuuta 2014

Levikset repee

Kävin eilen muutaman työkaverin kanssa keilaamassa ja sen jälkeen hetken kuppilassa istuskelemassa. Oli niin kiva vaihteeksi käydä jossain. 

Kotona sitten huomasin että mulla oli farkut vähän revenneet.. 


Hmm, kuinkahan kovasti oli pylly vilkkunut keilatessa :D Onneksi oli vähän pidempi paita päällä ni josko oltais vaikka selvitty ihan ilman vilautuksia.
Ja onpahan kerrankin käytetty vaate puhki asti, ei voi sanoa että aina pitää vaan uutta olla ;)

Tämähän tietää farkkuostoksille menoa, ja se jos jokin on ressaavaa puuhaa, hyvien farkkujen löytäminen siis. Hetken tässä jo mietin että saisko nää parsittua kasaan mut ehkä se on parempi vaan etsiä uudet. VeroModalta olen tähän mennessä parhaat farkkuni löytänyt, ehkäpä siis tälläkin kertaa aloitan etsintäni sieltä.

4 kommenttia:

 1. Mun kaikki farkut ovat nimenomaan kuluneet haaroista puhki. Mulla kun tuppaa reidet hinkkaamaan yhteen :p Mä taas olen löytänyt luottofarkut Cubukselta, joskin nyt nekin menivät uudistamaan niitä ja Gemmat jäävät vissiin pois :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Gemmat on oleet ainoat farkut joita oon cubukselta ostanu ja nytkö ne sen lopettavat, hö. Täytyis kyllä kierrellä muitakin farkkukauppoja mut äh kun se on niin rasittavaa se sovittelu kun ei löydy täydellisiä mistään :D Jahka nyt joskus pääsisi edes sinne veromodaan asti. Ja jospa kesällä pärjäisi ilman farkkuja, hamosissa vaan :)

   Poista
 2. Haha, sillon kun ootin ja olin jo äippälomalla, osallistuin kuitenki tyky-päivään ja oli kanssa keilausta...puolessa välissä keilausta työkaverit huomautti, että on farkut revenny persauksesta!:D onneks olin jo aika loppusuoralla raskaudessa kun ne oli ainoot mammafarkut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, kiva etten siis ole ainut :D Ens kerralla täytyy laittaa jotku trikoot keilaamaan ni ei pääse farkut repeilee :D :D

   Poista