maanantai 12. toukokuuta 2014

Vuosi kotona

Tajusin tuossa verolappuja täytellessä että huomenna tulee vuosi siitä kun jäin töistä saikulle ja siitä sitten äippälomalle - kokonainen vuosi ihan vaan kotona. On muuten ihan mahtavaa että tämä on nykyäideille mahdollista. Ennen lomalle jäämistä ajattelin että teen sitten sitä ja tätä ennen kuin vauva syntyy, koska sittenhän mulla on vaan sitä aikaa. Juupajuu. Vaikkei tässä nyt ihan koko vuotta oo lorvailtu, niin en mä nyt mitään suuria, Aatua lukuunottamatta :D, oo saanut tehtyä. Vaikka onhan tuota pikkupuuhaa riittänyt joka päivälle, niin luulisi että vuodessa olisi esimerkiksi saanut vaikkapa yhden vaatehuoneen siivottua? Tai pestyä esimerkiksi saunan, sitä kun ei oo kunnolla pesty meidän tänne muuton jälkeen kuin ehkä kerran, paitsi että eipä siellä kyllä saunotakaan :D. Viekö tuo poju oikeesti mun kaiken ajan? Vai oisko se vaan järjestelykysymys, Aatu kun vielä on ollut tuommoinen aika helppo tapaus ;) Mutta vielä on lomaa jäljellä, joten ottaisko muutaman tavoitteen sille ajalle: valokuvakirja vm 2012 tehdyksi (mielellään seuraavakin), vaatehuoneen siivous ja mökillä käynti. Nojoo, tuo viimeinen ei oo mikään varsinainen uurastus, mutta oon käyny siellä viimeeksi viime juhannuksena! Töissäollessa harmitteli kun ei töiden puolesta sinne pääse ihan aina kun haluaisi, mutta eipä sitä näköjään tuu mentyä vaikka onkin kotona. Tosin, talvella nyt ehkä vähän hankala tuon pojun kanssa olisikin siellä olla, mutta nyt kesällä toivottavasti ollaan sitten enemmäkin.

Kuvia selatessa ilmeni myös että noin vuosi sitten olin pihalla bikineissä riippumatossa löhöillen, eipä tulisi nyt mieleen että voisi parin päivän päästä korkata bikinikauden. Hrrr.

Bikinikaudesta tuli mieleen meidän vauvauinnin kuvaus, joka oli parisen viikkoa sitten ja nyt viime kerralla saatiin kuvat nähtäville. VOI LUOJA. En tiedä olisiko pitänyt itkeä vai nauraa, päädyin jälkimmäiseen. Aatun yksittäiskuvat on oikein ihania, ja onhan nää meidän ryhmäkuvatkin ihan kivoja, Aatun ja Villen osalta :D Mä olen siellä sitten kuin joku leijuva pallokala silmät apposen auki ja posket ilmaa pullollaan, kädet sivuilla levällään että pysyn ees hetken pinnan alla.. Olis ehkä pitänyt harjoitella tuota veden alla oloa. Mielikuva siitä millainen ihana yhteiskuva meistä saadaankaan veden alla ja todellisuus ei juuri kauempaa toisistaan voisi olla :D Muuten olisin jättänyt nämä perhepotretit ostamatta, mutta pakkohan ne oli ostaa sieltä pois, ettei enempää pääse muut niitä näkemään :D :D
kuva

4 kommenttia:

 1. Kyllä nykypäivänä on kaikkee hienoo. Toi tuli mulle uudehkona juttuna, että vauvauinnissa otetaan perhepotretti. Ei oo mun siskon lasten vauva-aikoina otettu. Kiva idea kuitenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mäkään joo tieny, ja tuola vaa sit jossain kohtaa ku oli kuvauksesta puhe ilmeni et voi ottaa myös koko porukasta. Mut ehkä ois voinu jättää ottamatta :D

   Poista
 2. Hihii, anteeksi, mutta nauruhan tässä pääsi. :D
  Kunhan vaan olet niin itsekriittinen. Varmasti näytät kuvassa oikein ihanalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahah, voi kuule, ne kuvat on varsinainen vitsi :'D Ihanasta kaukana.

   Poista