sunnuntai 25. toukokuuta 2014

meidän keskiviikko

Tästä on jo pari viikkoa kun kuvasin meidän päivää, mutta jäi taas kuvien läpikäyminen odottamaan. Pari päivää on nyt sitten ollut nettiyhteyksissä häikkää (argh!) enkä ole päässyt surffailemaan, joten sain vihdoin väsäiltyä tämän valmiiksi. Joten siis, tässä vähän miten välillä sujuu päivä himpun vajaa 10kk pikkumiehen kanssa. Edellisen vastaavan tein viime elokuussa kun Aatu oli alle kuukauden ikäinen ♥

alkaa hoitopöytä käydä pieneksi :D

Aatu heräili ensimmäisen kerran joskus aamuvarhaisella, jolloin otin viereen syömään ja jatkettiin unia. Kahdeksalta sitten uudemman kerran herätys, hetki viekussa pyörimistä ja viimein puoli yhdekältä ylös ja Aatulle aamutoimet ja puuro tulille. 


Sillä aikaa kun puuro valmistui ja jäähtyi kävin itse aamupeuilla. Aatu jäi touhuilemaan omaan huoneeseen, kunnes jonkin ajan kuluttua löysi tiensä vessan putelikätköille. Pimutkin jaksoivat vihdoin nousta ylös.


Noin yhdeksältä aamupala, pojulle puuroa, mulle viiliä ja koirille mitälie. Normaalisti syön kanssa puuroa, mutta unohdin laittaa isomman annoksen ja poju söikin kaikki yksin. Aamupalan jälkeen leikkiä, ja mulle päälle.


Leikin tohinoissa ilmeni että on vaipanvaihdon aika. Nyt ei enää maltettukaan makoilla nätisti, vaan pienellä pöydällä olisi pitänyt tehdä kaikkea muuta. Vähän kotihommia, innostuin myös vihdoin ja viimein käymään säästettävät vauvanvaatteet läpi ja pakata ne äippälaatikkoon - laatikko tulikin jo ihan täyteen joten seuraaville pitäisi hankkia uusi laatikko jostain.


Noin yhdeltätoista lähdettiin ulos, keinuteltiin, ihmeteltiin, pelattiin pallolla ja siinä sivussa vähän varastoa siivoilin. Kahdeltatoista tultiin sisälle ja pojulle ruoka.


Ruoan jälkeen Aatu potan kautta päikkäreille ja itselle ruokaa ja vähän lehtien lukua. Kerran piti käydä katsomassa mitä jäbä duunaa, mutta sitten asettui unille. Syötyäni keittiö huusi siistimistä, ja saatuani sen vähän siedettävämpään kuntoon istahdin koneelle. 


Vähän ennen kolmea alkoi kuulua makkarista pölpötystä ja iloisesta ilmeestä saattoi päätellä että unta oli saatu riittävästi. Potan kautta välipalalle. Välipalan jälkeen itselle vähän meikkiä naamaan ja farkut jalkaan, lähdettiin kylille. Vielä ennen lähtöä sai taas käydää pyllynpesuhommissa. 


Käytiin kirpparilla ja sieltä mentiin veljelläni käymään, sopivasti sattuikin olemaan puuhommissa niin pääsin minäkin muutaman kuorman tekemään. Aika hujahtikin ihan siivillä, ja vasta puoli seitsemältä tultiin kotiin - äkkiä pojulle sapuskaa ja omakin ruoka uuniin. 

hei, ei täällä pohjassa olekaan mitään :o
odotellessa suurimpaan nälkään vähän suklaata ;)
"tunneleista" on kiva ryömiä

Aatun syötyä ja sotkettua oli leikin ja puuhastelun vuoro, piipahdinpa koneellakin. Noin kahdeksalta vihdoin oma ruoka, ja iskäkin tuli sopivasti kotiin päästen melkein heti pojun kanssa iltatoimiin. Vähän taas paikkojen siistimistä, suihku, hetki koneella ja puoli yhdeltätoista itsekin petiin lukemaan ja puolilta öin unten maille.

5 kommenttia:

 1. Ihania hauvoja, ihan meijän Thorin kaksoisolentoja! :D

  VastaaPoista
 2. Meidän vessassa näyttää aika usein samanlaiselle! :)

  VastaaPoista
 3. Mulla on niinku joka viikko ollut tavoitteena tehdä päivä kanssani kuvien otto...ajatukseksi vaan jäänyt :p Pitäisi petrata. Näitä on niin kiva lukea. Ihana päivä teillä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustakin näitä on kiva lukea, pitäisi ehkä yrittää itsekin tehä useammin kuin noi nkerta vuoteen :D Mullakin meni pitkään suunnitteluasteella tää, ja toinen mokoma et sain valmiiksi asti :D

   Poista