tiistai 20. toukokuuta 2014

Kaappien tyhjennystä. Ja täyttöä.

Meillä on kirppistä vielä tämä viikko jäljellä, mutta vaikka takaisinkin tavaraa tulee niin ei ne tänne sisälle palaa. Ja aika kivasti olenkin saanut kaappeihin tilaa! Taas vähän kovemmalla kädellä karsin ja pois lähti paljon sellaista joka viime kerralla vielä jäi "jos vaikka tulisikin käyttöä".  Tosin, myönnettävä on että paljon sellaista sinne vielä jäikin, mutta täytyyhän sitä ens kerrallekin jotain jättää ;) Eteisen kaapissa on nyt kolmen takin verran väljyyttä (ja ne on kaikki jopa menneet kaupan) ja kenkäparejakin on tullut karsittua lähemmäs kymmenen. Myös keittiön kaapeista ja laatikoista on muutamia juttuja pistetty pois. Mikä kiva fiilis siitä tuleekan kun pääsee turhasta eroon, vaikka ostohetkellä ne tietysti on tuntuneet ihan nappiostoilta. Harmi ettei niin sitten ole ollutkaan, mutta toiveena tietysti olisi että jatkossa osaisi olla vähän viisaampi hankintojen suhteen ;)

Voittoa tulee ihan kivasti, mutta johan nekin on tuhlattu ainakin ajatuksen tasolla, ja osa jo ennakkoon kun kuivausrumpu vihdoin ja viimein korjautettiin (voi sitä iloa joka nyt pyykätessä on - meillä ei ole aikoihin olleet likapyykkikopat näin tyhjiä :D ).

Ja tosiaan, kuten otsikostakin ilmenee niin on niihin kaappeihin tullut taas täytettäkin, lähinnä tuonne vaatehuoneen puolelle. Ei onneksi kuiten läheskään yhtä paljon kuin poislähteneitä. Hennesiltä meni pitkää ettei ollut mitään tilauksia tulossa mutta sitten kevään korvilla se taas vähän lähti lapasesta. Onneksi valtaosa meni palautukseen, mutta muutama jäi kotiinkin. Nähtäväksi jää onko nämä nyt niitä tarkoin harkittuja nappiostoksia vai kasvattamassa ensi kevään kirppissaldoa. Sinikuvioinen hame on näistä suosikki, mutta aiheutti jo harmaita hiuksia kun kylillä se päällä kävin ja olikin vähän tuulisempi ilma...

voi mitä värien ilotulitusta taas.. :S
Vähän haaveilen vielä muutamasta jutusta kesää varten, mutta saa nähdä tulenko ikinä löytämään sopivia. Mutta nytpä mua kiinnostaisi että mitä kesävaatehankintoja teillä on mielessä tälle kesälle?

6 kommenttia:

 1. Äitiysshortseja yms ois kiva saada parit kaappiin. Nyt on vaa lyhykäisiä mammashortseja 2kpl, mut parit caprit kelpais :)

  Itse kans vein kirpputorille vaatteita, kohta 2viikkoo ollu eikä juuri mitään ole mennyt kaupaksi. Vaatteita ja kenkiä on sadan euron edestä myynnissä ja voittoa tullut vasta 20€. Kun saisi edes loosivuokran verran takaisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, toivottavasti et jää tappiolle :) Vaatteita tuollakin menee vähän nihkeemmin, mutta muu kyllä kelpaa.

   Poista
 2. No mä just postailin mun kesävaateista. Maxia sais nyt käyttää, kun on monta erilaista.
  Mutta kivoja juttuja olet ostanut! Väriä vaan lisää ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä aika tummaa taas, mikä on vähän ihme ku väreistäkin tykkään :o munkin pitäs joku kiva maksimekko löytää..

   Poista
 3. Mulla on ostoslistalla maksimekko. Viimekesänä ostin yhden ja se osoittautui suosikkivaatteeksi.

  Uudet bikinit pitäis ostaa kun viime kesänä vielä imetin niin oli enempi täyettä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan että minäkin löydän maksimekon josta tulee kesän suosikkivaate, tähän mennessä sovittamieni perusteella ei hyvältä näytä :D

   Poista