tiistai 1. joulukuuta 2015

Joulukalenterin ensimmäinen

Tein lapsille, ja samalla kummipojalle, joulukalenterit pikku lahjoineen. Pussukoista tulee löytymään pieniä jouluisia juttuja, hedelmiä, leluja..

Mutta lapset ei ole ainoat jotka tänä vuonna saa joulukalenteria avata! Jo viime jouluna haaveilin kosmetiikkakalenterista, mutta olin iiihan liian myöhään liikkeellä - moisten olemassaolo valkeni mulle vasta kuun ollessa jo pitkällä. Tänä vuonna sitten hyvissä ajoin aloin asiaa tutkailemaan, ja hinnat huomattuani jouduin toteamaan että haaveeksi taitaa jäädä tänäkin vuonna. Kunnes vastaan tuli Yves Rocherin kalenteri ja Villellä sopivasti heikko hetki - lupautui ostamaan sen mulle ennakkoon joululahjaksi :D 

Ja niinpä ensitöiksi tänä aamuna, heti lasten kalenterin jälkeen, etsin röykkiöstä ensimmäisen pussukan. Pieni ja litteä - pakko olla jotain kosmetiikkaa. Ja olihan se, kynsilakka. Olinkin toivonut että kynsilakkoja paketeista löytyisi, joten oikein mieluinen aloitus. Sävykin oli mieleen, tuollainen tumma harmaa ihan aavistuksella helmiäishohdetta (tai jotain xD )


Muutenkin täällä ollaan jo ihan joulutunnelmissa, jo viikonloppuna laittelin vähän lyhtyjä ja valoja ja kuunneltiin joulumusiikkia, ja tänään sitten korkattiin jo joulukoristelaatikkokin - ekat tontut jo esillä! Ne tosin vaihtaa paikkaa aika tiuhaan, kun Aatu etsii hyvää paikkaa... ♥

4 kommenttia:

 1. Kurkkaahan arvonnan voittaja blogistani ;)

  VastaaPoista
 2. Mulla ei ole kalenteria ollenkaan :'( Harmittaa ihan pirusti. Meidän piti Niksun kanssa tehdä toisillemme, mutta niin vain aika katosi. Oon siis ehkä superkade sun ihanasta Yvesin kalenterista. Hyvä Ville! ;)
  Pieni toive, etkö siis mitenkään voisi esitellä kaikki, mitä tuolta tulee. Ei siis tartte joka päivä, mut ees lopuksi kaikki :) ja tuo ensimmäinen lakka on ihana!
  Pus pus ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, tulossa on :) En tiedä kuinka tiuhaan, mutta aina kun saan aikaiseksi :D Mä kans mietin josko jonkun ystävän kanssa olisi tehty toisillemme kosmetiikka-kalenterit, mutta jäi sitten vaan ajatuksen tasolle kun tämä yvesin tuli vastaan. Ehkä ensi vuonna ;)
   Harmi että oot jääny kokonaan ilman kalenteria, mutta ehtishän sitä vieläkin jonkin hankkia. Saisi ainakin avata useamman luukun kerralla :D

   Poista